FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA

Florin Răducioiu, revoltat după ce a văzut echipa de start a României: „Incoerent, fără logică. Îl iau pe antrenor de gât!”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 21:10 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 21:31

Fostul fotbalist Florin Răducioiu (50 de ani) a comentat echipa de start a României din meciul cu Austria, declarându-se șocat de una dintre deciziile luate de selecționerul Mirel Rădoi (39).

Urmărește Austria - România aici

Răducioiu nu înțelege de ce Rădoi a optat pentru înlocuirea lui George Pușcaș, marcatorul unicului gol al României din meciul cu Irlanda de Nord (scor 1-1). România atacă Austria cu un singur atacant, Pușcaș fiind lăsat pe bancă, în timp ce Denis Alibec a fost ales titular.

Răducioiu: „Chiar sunt revoltat!”

„Mă întreb și eu de ce lipsește. Am fost și eu atacant și dacă eu dădeam un gol, eram protagonistul meciului și mă scoți din teren, nu mai sunt titular, ceva e în neregulă. Niciodată nu se scoate jucătorul care dă gol, mai ales atacantul. E inadmisibil, chiar sunt revoltat. 

Nu poți să mă schimbi pe mine, care am dat un gol și am fost protagonistul meciului. În Italia nu există așa ceva, îl iau pe antrenor de gât. Mi se pare ceva incoerent, fără logică”, a spus Răducioiu, prezent în studioul TV Telekom Sport.

  • Față de meciul cu Irlanda de Nord, Rădoi a efectuat 5 schimbări în echipa de start. Hanca, Toșca, Ianis Hagi, Cicâldău și Pușcaș au fost înlocuiți de Burcă, Grigore, Crețu, Deac și Fl. Coman.

Austria - România, echipele de start

AUSTRIA (4-2-3-1): Schlager - Ulmer, Hinteregger, Posch, Lainer - Grillitsch, Baumgartlinger - Baumgartner, Schlager - Sabitzer - Gregoritsch
Rezerve: Pervan, Stankovic, Dragovic, Ilsanker, Grbic, Ranftl, Lienhart, Zuli, Wober, Trimmel, Onisiwo, Monschein
Antrenor: Franco Foda

ROMÂNIA (4-3-3): Tătărușanu - Burcă, Chiricheș, Grigore, Bancu - Maxim, Crețu, Stanciu - Deac, Alibec, Coman
Rezerve: Niță, Lazar, Toșca, Hanca, Nedelcearu, Nistor, Pușcaș, Ștefan, Hagi, Iancu, Buș, Cicâldău
Antrenor: Mirel Rădoi

Mai multe știri despre echipa națională:

MALTA U21 - ROMÂNIA U21. Luptăm pentru primul loc! Șanse mari să ne calificăm direct la EURO 2021

Motivul căderii celui mai criticat „tricolor”: „Trebuia să se realizeze un transfer, nu știu de ce a picat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
ccristian0
ccristian0  •  08 Septembrie 2020, 09:28

Raducioiu ne arata inca o data, daca mai era nevoie, ca desi a fost un mare jucator, niciodata creierul nu l-a ajutat prea mult! Intotdeauna a fost un ilustru magician a vorbelor fara sens, al aiurelilor venite pe banda rulanta. Modul de exprimare catastrofal, datul cu bata in balta si lipsa de logica sunt elementele ce il caracterizeaza cel mai bine pe cel ce se face de ras , la fel ca Duckadam, la fiecare declaratie publica! Mai baieti, vorba aia cu "daca taceai filozof ramaneai" e valabila la voi mai mult decat orice alta caracterizare!

2572706836375351
Fabien Farnolle  •  08 Septembrie 2020, 01:17

Comentariul din aceasta seara (si nu numai!) demonstreaza ce mare analist este Raducioiu si il propulseaza alaturi de Lupu, Chirila, Alin Stoica, Mitica Dragomir etc, adica alti mari "specialisti" in ale fotbalului. Nu stii exact cu ce se ocupa si ce-i recomanda sa ii critice pe toti, dar faptul ca ai fost un bun jucator (in cazul unora) sau un bun...n-as putea sa spun ce anume in cazul lui Chirila si al lui Dragomir, nu e o garantie ca poti emite pareri PERTINENTE despre activitatea tuturor care activeaza in domeniu. Radule, imbatranesti urat in fotbal, delirant, cam in genul lui Mitica Dragomir...

laurkro
laurkro  •  08 Septembrie 2020, 00:22

Absolut penibil.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează