FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Florin Tănase, primul interviu după ce a revenit la națională: „Te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate”

Florin Tănase a revenit la lot după o pauză de doi ani
Florin Tănase a revenit la lot după o pauză de doi ani

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 14:12 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 14:50

Florin Tănase (25 de ani) e în mare formă la FCSB, iar evoluțiile sale au fost răsplătite pe măsură. Decarul roș-albaștrilor revine la echipa națională după doi ani, efect firesc al celor 9 goluri reușite în acest start de sezon.

  • Programul naționalei: 
    11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești, Pro X
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

Într-un interviu acordat pentru site-ul frf.ro, Florin Tănase a vorbit despre percepția sa vizavi de echipa națională, oferind totodată sfaturi pentru fotbaliștii din noile generații.

Meciurile la echipa națională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate, sunt meciuri europene. Pasiunea mea pentru echipa națională s-a născut de când eram mic și vedeam mașinile pe stradă cu tricolorul în geam”, a afirmat Tănase, conform sursei citate. 

Ai nevoie de șansă în carieră și de o persoană care să te vadă, să te selecteze. Eu încă de la vârsta de 3 ani mă jucam cu mingea, a fost visul meu să ajung fotbalist. E un vis care s-a și împlinit. Pe părinți îi sfătuiesc să-și susțină băieții, asta dacă văd potențial... Asta e cel mai important, sa-i susțină. Nu este bine ca părinții să pună presiune pe antrenori. Tatăl meu nu a venit să mă vadă la meciuri până am împlinit 14 ani.
- Florin Tănase

FCSB are 8 jucători selecționați

FCSB a folosit în ultima perioadă exclusiv fotbaliști români, iar prestațiile bune ale lor, dar și ale echipei, ca rezultate, au făcut ca trupa lui Toni Petrea să dea nu mai puțin de 8 jucători la cele două echipe naționale, care vor avea de susținut 4 meciuri în următoarele 10 zile. La prima reprezentativă vor merge Crețu, Iulian Cristea, Florin Tănase și Dennis Man, în vreme ce sub comanda lui Adrian Mutu se vor pune Vlad, Simion, Olaru și Moruțan. 

Lipsește Florinel Coman accidentat, iar alți doi jucători aflați în atenția "tricolorilor" mici sunt Oaidă, care a absentat 4 luni, și Șut, care și el a ratat câteva luni bune în startul acestui sezon

VIDEO Bogdan Mitrea, dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Acolo nu era un grup, ci mai multe grupuri"

Citește și alte știri despre naționala României:

Atacă Top 10 all-time! Tătărușanu îl poate egala pe Chivu chiar în meciul cu Irlanda de Nord

Dorinel Munteanu, sfat pentru Mirel Rădoi: „România nu va putea să joace niciodată superofensiv”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează