FOTBAL  »  NATIONALA  »  OPERAȚIE

FOTO Cosmin Contra s-a operat astăzi » Promisiunea făcută de pe patul de spital

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 14:52

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, a apărut la meciurile cu Lituania, 2-1, și Serbia, 0-0, din Liga Națiunilor, cu piciorul stâng imobilizat din cauza unei rupturi la tendonul lui Ahile, accidentare suferită la începutul lunii pe scările hotelului din Cluj. 

Contra și-a amânat operația până după meciurile naționalei.

"Dragi suporteri ai naţionalei, operaţia a decurs bine, fără probleme. Mă simt bine. Voi fi cât mai repede aproape de băieţi. Îmi pare rău că la meciul cu Serbia nu am putut să vă facem fericiţi cu cele trei puncte, dar ne vom bate ca şi până acum să vă facem în continuare fericiţi.

Mulţumim pentru că aţi fost alături de noi la meciul cu Serbia şi vă aşteptăm şi la următorul meci al echipei naţionale alături de noi", a spus selecționerul, potrivit TV Telekom Sport.


Sursă foto: TV Telekom Sport

Vezi și: Gică Popescu, după remiza ștearsă cu Serbia: "Mi-e teamă!" » Pițurcă vede partea plină a paharului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  16 Octombrie 2018, 20:47
Postat de marius.bxl pe 16 Octombrie 2018, 16:52

In loc sa se opereze in romania el face cu bani bugetul spaniol

Daca acolo plateste asigurari....pune-te in locul lui, unde te-ai opera ? La Filiasi sau la Barcelona ?

polistul68
polistul68  •  16 Octombrie 2018, 20:46
Postat de liviu79pit pe 16 Octombrie 2018, 18:11

Cu stilul asta de joc ultra-defensiv vrei sa mai venim noi la meciurile nationalei? Du-te fratellor si lasa-ne! Apelam la youtube daca vrem autobaze si vedem meciurile echipelor antrenate de Cartu sau Halagian!

Si cu cine ataci ? ce jucatori de atac ? Pot lega 3-4 pase consecutive ? Amice, intr-un singur meci, Romania a atacat ( me refer la meciuri cu echipe serioase)....cu Elvetia in '94...si am luat 3 parca....noi tot timpul stam la cutie, si poate ciupim ceva pe contraatc...asta ne e valoarea. trebuie sa-ti corelezi dorintele cu putinta cu putinta.

liviu79pit
liviu79pit  •  16 Octombrie 2018, 18:11

Cu stilul asta de joc ultra-defensiv vrei sa mai venim noi la meciurile nationalei? Du-te fratellor si lasa-ne! Apelam la youtube daca vrem autobaze si vedem meciurile echipelor antrenate de Cartu sau Halagian!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează