FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

Gică Popescu, după remiza ștearsă cu Serbia: "Mi-e teamă!" » Pițurcă vede partea plină a paharului

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 14:20

Gică Popescu și Victor Pițurcă au vorbit la emisiunea "Stop pe piept" de la Național FM despre remiza cu Serbia, scor 0-0, rezultat care scoate România într-o bună măsură din calculele pentru primul loc în Liga Națiunilor. 

"N-au fost cele mai bune meciuri ale echipei naționale. Mi-e teamă să nu fie aceasta imaginea echipei noastre. Vreau să cred că a fost doar o întâmplare. Am avut o echipă stinsă, fără potențial, care se chinuie indiferent de adversar", a explicat "Baciul".  

"Echipa trebuia să ajungă mai mult la poarta Serbiei"

Victor Pițurcă a vorbit și el despre rezultatul echipei naționale cu Serbia, 0-0. Fostul selecționer recunoaște că jocul n-a fost plăcut, dar vede rezultatul foarte bun. 

"Rezultatul este foarte bun, cu o echipă mai valoroasă și mai puternică decât a noastră. A contat mult că selecționerul a băgat jucători tineri. Îl felicit pe Contra că l-a debutat pe Tudor Băluță. S-a văzut personalitatea acestui jucător.

Chiar dacă acest rezultat s-ar putea să ne îndepărteze de calificare, debutul acestor jucători tineri e un pas înainte. E adevărat că echipa trebuia să ajungă ceva mai mult la poarta adversă, dar în inferioritate numerică în fața Serbiei e mai greu de realizat așa ceva".

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  16 Octombrie 2018, 18:47

Apropo , acest mitică (pardon : gică) popescu a produs ceva manuscrise în penitenciar ?. Sau e la...secret ?...Pentru ce a făptuit , a plătit !. RUȘINEA rămâne însă și nu va putea fi ștearsă câte zile va mai trăii sau cât de mulți bani va mai avea !. Bani câștigați cinstit , sau....!...

spion_kop
spion_kop  •  16 Octombrie 2018, 15:08

interesant modul de promovare a Sistemului penitenciar din fotbalul autohton, 3 articole cu Borcea, un articol de marketing cu Popescu de la Calafat... fac pariu ca totul o sa culmineze cu un nou episod din seria Poarta Alba, ***, ciocolata si Coca-Cola fara acid.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează