FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FOTO EXCLUSIV Alexandru Cicâldău urmărit de Napoli » Un alt club din Serie A a venit pentru jucătorii români de la EURO 2019

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2019 16:33

Alexandru Cicâldău și George Pușcaș sunt jucătorii cel mai atent urmăriți în această perioadă. Mai mulți emisari ai cluburilor importante au fost prezenți la meciul dintre Franța U21 și România U21, scor 0-0, de la EURO 2019.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Giovanni Rossi, directorul sportiv de la Sassuolo, și Maurizio Micheli, șeful scouterilor de la Napoli, au fost prezenți în tribună alături de impresarul Pietro Chiodi și de Cosmin Contra.

Cei doi oficiali ai cluburilor din Serie A au venit să-i urmărească pe Cicâldău (21 de ani/CSU Craiova/mijlocaș) și Pușcaș (23 de ani/Palermo/atacant), însă aceștia s-au axat mai mult pe fotbalistul celor de la CSU Craiova.

Maurizio Micheli e omul care i-a adus la Napoli pe Marek Hamsik și Kalidou Koulibaly. 

romania
Giovanni Rossi (încercuit cu roșu) și Maurizio Micheli (încercuit cu albastru) // Foto: Raed Krishan Gazeta Sporturilor

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Iubita lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

VIDEO+FOTO Ce au făcut tricolorii după egalul cu Franța: „Un pahar de vin și somn” + ultimele declarații din cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sergentu72
sergentu72  •  25 Iunie 2019, 23:00
Postat de rammstein_deutschland pe 25 Iunie 2019, 18:03

de ce te miri ??? cei de la Napoli mai au o gluma ( accidentata )

Si tu esti o gluma bai rasule, numai specialisti pe aici. Copiii astia ne-au dat noi sperante si tu cu pramatia de "knuty "va gasiti sa criticati. Ratai#dreacude#hahalere

romeverest
romeverest  •  25 Iunie 2019, 20:43

Cred ca Rotaru este atat de destept sa-l vanda pe Cicaldau la Napoli, daca exista oferta, decat sa-l dea, chiar pe mai multi bani, ciobanului fardat, care va reusi in scurt timp sa-i termine cariera si baiatului asta !!

j0k3r
j0k3r  •  25 Iunie 2019, 18:14
Postat de knuty pe 25 Iunie 2019, 17:44

Cicaldau la Napoli???!!!Sunteti *** ***??????Cicaldau asta e o GLUMA !!!zici ca e ASCHIUTA din Abecedar!!!!Cei de la Napoli sun ORBI???!!

Ai frustrari asa mari incat nu doresti bine unui pustan? Parintii tai sunt asa bucurosi pt ce fel de om esti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează