FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, 6 SEPTEMBRIE, 21:30, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO » Goian trage tare pentru a putea evolua cu Franţa

Goe vrea să joace cu orice preţ în faţa Franţei +17   FOTO
Goe vrea să joace cu orice preţ în faţa Franţei

Articol de , - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 19:00

Victor Piţurcă pregăteşte intens meciurile cu Luxemburg şi Franţa şi pune accent la antrenamente pe pregătirea fizică a jucătorilor.

Selecţionerul României nu îşi menajează deloc elevii şi încearcă să-l recupereze pînă la ora meciului cu Franţa şi pe fundaşul lui Rangers, Dorin Goian, accidentat la ultima partidă din campionat. Fostul jucător al Stelei s-a antrenat separat la Mogoşoaia separat, alături de masorul Victor Hexan, iar după 20 de minute de alergări şi streching s-a retras la vestiare, făcîndu-i semn selecţionerului că totul este bine.

Ştefan Radu şi Alex Bourceanu acuză şi ei mici accidentări, dar se vor antrena normal în zilele următoare. Ceilalţi "tricolori" sînt împărţiţi în două grupuri, cei care au evoluat ieri fac streching, iar cei care au fost rezerve s-au au jucat în zilele trecute fac alergări.

Răzvan Raţ şi Costin Lazăr nu au ajuns încă la lot, în timp ce Cristi Săpunaru a sosit la 30 de minute după începerea pregătirii, el sosind în ţară în această după amiază. Antrenamentul de mîine va avea loc pe Naţional Arena şi va fi deschis presei pentru primele 15 minute.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
double07
double07  •  01 Septembrie 2011, 10:03

asa sa faci

alpin
alpin  •  29 August 2011, 23:42

Victore, cine-i papagalul de langa tine, tinere?!?

jan.della.gazmetan
jan.della.gazmetan  •  29 August 2011, 19:46

Ce scrie sport-punct-ro (ORI VOI ori ei - idioti). alarma-pentru-piturca-goian-s-a-accidentat-si-poate-rata-meciul-cu-franta-si-a-rupt-un-deget.html 28 august 2011 - Alarma pentru Piturca! Goian s-a accidentat si poate rata meciul cu Franta! Si-a rupt un deget! Dorin Goian a iesit accidentat de pe teren din meciul Rangers - Aberdeen din campionatul scotian. Alarma pentru Piturca! Goian s-a accidentat si poate rata meciul cu Franta! Si-a rupt un deget! Goian a fost inlocuit inainte de pauza dupa ce si-a rupt un deget de la picior, dupa cum anunta cei de la BBC. Daca se confirma, Goian nu va putea sa joace pentru nationala in meciurile cu Luxemburg (LIVE la ProTV) si Franta

Vezi toate comentariile (8)
Comentează