FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

FOTO Hristo Stoichkov, la București pentru tragerea la sorți și pentru interviuri cu legendele Stelei: „I-am spus că s-ar putea să jucăm cu ei marea finală”

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 09:23

Hristo Stoichkov, 53 de ani, este unul dintre invitații speciali ai UEFA pentru tragerea la sorți a grupelor Euro. Bulgarul, Balonul de Aur în 1994, a profitat de această vizită-blitz pentru a realiza interviuri cu foste legende ale Stelei pentru televiziunea la care lucrează: TUDN, un post TV american în limba spaniolă. 

  • Tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020 va avea loc sâmbătă, la București, într-un eveniment ce va fi găzduit la Romexpo și va transmis de Pro TV și GSP.ro în direct de la ora 19:00. 
  • România are în continuare șanse să meargă la EURO 2020. Va juca un baraj cu Islanda, în deplasare, pe 26 martie. Dacă înving, „tricolorii” vor disputa finala cu Bulgaria sau Ungaria.

Cadou, o pereche de mănuși: „Cu simpatie pentru Hristo Stoichkov” 

Totul a fost dezvăluit de Gabi Balint și Helmuth Duckadam pe Facebook. 

„La o poveste cu Hristo Stoichkov", a postat Duckadam. Fostul mare portar, care i-a făcut cadou o pereche de mănuși având și o dedicație („Cu simpatie pentru Hristo Stoichkov”), primind un tricou al Barcelonei de la începutul anilor '90, a comentat: „Prima mea întâlnire cu posesorul unui Balon de Aur”.  

„Am vorbit despre cariera mea”

Și Gabi Balint a fost încântat de întâlnirea cu bulgarul: „Ne-am întâlnit după mulți ani. Ne-am adus aminte cum ne ciondăneam pe teren. Am vorbit despre cariera mea, despre Cupa Campionilor Europeni. Face niște interviuri cu mai mulți fotbaliști români, în special cu cei care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua. Au fost și Lăcătuș, Hagi, Iordănescu...”, a povestit Balint la TV Digi Sport.  

A adăugat: „A venit aici pentru tragerea la sorți. I-am spus că s-ar putea să jucăm cu ei marea finală”. România și Bulgaria s-ar putea întâlni în ultimul act al play-off-ului Diviziei A a Ligii Națiunilor. Care asigură un loc la Euro 2020. 

„Hristo a rămas la fel de haios. E același, doar că a albit. Eu n-am albit.
Am vorbit despre fotbal, despre cum era fotbalul din România înainte. Mi-a spus că singura parte bună a comunismului a reprezentat-o disciplina. Jucătorii de azi nu mai sunt la fel de disciplinați” - Gabi Balint

Vezi și: 

Mirel Rădoi se gândește la naturalizarea lui Billel Omrani și a lui Dumitru Cardoso: „O să avem o discuție la nivel de Federație”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mordi
mordi  •  29 Noiembrie 2019, 11:54

Nu mai pupam noi jucatori ca astia....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează