FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

FOTO // Mesaj de revoltă postat de Alexandru Mitriță: „Prin răutatea voastră mă faceți mai puternic”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 16:49

Mijlocașul echipei New York City FC, Alexandru Mitriță (24 de ani), a decis să își exprime un prim punct de vedere după toate criticile primite în urma prestației de la naționala României.

„Răutatea voastră nu ma doboară, mă face mai puternic!" a fost mesajul postat pe Instagram de Mitriţă pentru contestatarii săi.

mitrita

CONTEXT:

Internaționalul român a fost cel mai slab „tricolor” în înfrângerea României cu Suedia, 1-2, iar selecționerul Contra a decis să îl excludă din lotul pentru confruntarea României cu Insulele Feroe, 4-1.

AȘA NU

Mitriță a avut zero șuturi pe spațiul porții, zero faulturi făcute sau suportate, o singură pasă decisivă, dar nereușită, niciun dribling reușit din două tentative, a pierdut toate cele patru dueluri directe.

4a fost nota primită de Mitriță în Gazeta Sporturilor după eșecul de la Stockholm

Citește și:

 Noi detalii despre scandalul de la „națională”! De ce a fost scos din lot Alexandru Mitriță: un om important din FRF a spus tot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
zagna
zagna  •  28 Martie 2019, 20:33

Nu sunt un fan Mitrita, dar cred, ca de data asta, piticu are dreptate. A venit obosit si trebuia menajat, bagat in R2 cu Suedia si, neaparat, tot meciu cu Feroe !

jonic
jonic  •  28 Martie 2019, 19:50

Am urmarit cele 3 meciuri jucate de Mitrita in MLS. Pe faza ofensiva a miscat nitel, a avut cateva actiuni periculoase, dar a si pierdut multe baloane. In primul meci, l-au jucat atacant, in prima jumatate de ora a cazut la fiecare duel. A dat o pasa de gol frumoasa dar din greseala, intentiona sa paseze catre alt jucator. In urmatoarele meciuri a jucat pe aripa, ceva mai binisor. Golul marcat in meciul 3 a fost remarcabil, dar prestatia lui defensiva a fost 0. In fapt echipa adversara egaleaza dupa ce un adversar il darama la pamant. Per total, mai are mult de lucrat mental si fizic. Are potential, viteza si technica, dar e prea egoist offensiv si este nul in aparare. Chestia cu man of the match e relativa. E designated player, ii dau liberatate mare si multe baloane, si-l lasa sa dribleze cat vrea. Capitanul lor, Alexander Ring a inscris 2 goluri, unul de la 30m, alearga 12 km pe meci si recupereaza baloane ptr Mitrita.

854605894625108
Silviu Apostol  •  28 Martie 2019, 19:40

Om fi noi rai , dar tu nu esti FOTBALIST ! Esti un circar mult prea bagat in seama !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează