FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

FOTO Mutu, ironii pe Instagram după alegerile de la Federație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 21:06

Adrian Mutu, susținător declarat al lui Răzvan Burleanu în alegerile pentru șefia FRF, a găsit timp să glumească pe Instagram după ce a aflat rezultatul, care l-a dat câștigător detașat pe fostul său șef, cu 168 de voturi.

"Briliantul" a postat pe Instagram imaginea realizată de fotoreporterul GSP la alegeri, când Răzvan Burleanu a dat mâna cu Lupescu chiar în momentul când Kaiserul voia să se ridice de pe scaun. 

Contracandidatul lui Burleanu avea capul plecat, iar instantaneul l-a amuzat pe Mutu. 

adrian mutu

Citește și: Mutu exultă după victoria lui Burleanu » De ce crede că Lupescu n-a contat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  19 Aprilie 2018, 10:11

Trebuie facuta disjunctia intre fotbalistul MUTU si omul mutu!!

986379311381755
Lengyel Adrian  •  19 Aprilie 2018, 08:42

Individul asta ratat ar trebui sa-si vada de liniile lui in timp ce numara banii pe care trebuie sa-i dea pe pensii alimentare...

eugeniustin
eugeniustin  •  19 Aprilie 2018, 01:15
Postat de maxp pe 19 Aprilie 2018, 00:00

Vad ca majoritatea care nu mai puteti dormi ca a iesit Burleanu presedinte aveti emblema Stelei la avatar. Eu stiu ca voi ati fi dorit sa voteze doar Becali, dar asta este, sistemul de vot a fost unul normal, nu e prima data folosit, acum au gasit niste postaci pretextul pentru care a pierdut Lupescu. Ca zici ca pana acum, cu Sandu 20 de ani, o fi castigat doar cu voturile din Liga I. Alegerile au fost clare, Burleanu a avut cel mai bun mandat de presedinte din ultimii multi ani (ceea ce nu era greu, ce-i drept, comparatia era cu Sancu), iar contracandidatul lui s-a bazat in campanie cam pe o singura chestie: component al generatiei de aur. Si tot felul de atacuri la Burleanu, care e posibil mai mult sa-l fi tras in jos. Burleanu se pare ca a avut relatii foarte bune cu presedintii de cluburi, a avut grija si de sporturile adiacente fotbalului, din cate s-a vazut si de sectiile de copii si juniori (iar in mandatul sau asta este marele lui atuu) si a avut o campanie mai buna. Normal ca a castigat. Iar faptul ca Liga I a votat in procentaj mare cu Lupescu, ma face sa cred cu atat mai mult ca e alegerea corecta.

atunci cand gigi e de partea cuiva, ceva e putred.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează