FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Mutu exultă după victoria lui Burleanu » De ce crede că Lupescu n-a contat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 17:13

Adrian Mutu, proaspăt plecat din echipa lui Burleanu și numit antrenor la FC Voluntari, se bucură de victoria fostului său șef și anunță de ce a ales să-l susțină pe acesta în alegerile pentru FRF. 

"Îl felicit pe Răzvan pentru că a câștigat. Nu mă întorc, sunt bine unde sunt. Am văzut scorul, a avut mai mult decât dublu. A dat dovadă de profesionalism. Și-a dat silința, are o echipă de profesioniști.

La nivel administrativ își fac treaba foarte bine. Mereu am avut toate condițiile pentru a face performanță. Îi urez baftă și sper să facă lucruri bune pentru fotbalul românesc în continuare.

Credeți-mă că nu îmi arătam susținerea dacă nu vedeam că e profesionist", a zis Mutu la TV Digi Sport. 

...despre Lupescu: "Cred că Ionuț are alură de președinte, dar și pregătire. Probabil a venit prea târziu, poate și echipa e o problemă. Nu e un eșec în continuare, să se pregătească, poate pe viitor se schimbă lucrurile".

Vezi aici desfășurarea evenimentelor de la alegerile de azi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
daniulian
daniulian  •  18 Aprilie 2018, 20:03

E profesionist...ca tine Mutule

1244310212274988
Iordanescu Alin  •  18 Aprilie 2018, 18:36

Spaima ospatarilor, prietenul traficantilor de Coca si Ina si marele manager de club ! Urmeaza antrenoratul acuma si.....asta e Romania noastra ! Neaveniti peste tot , in frunte cu Burleanu !!! Patafrazand un clasic in viata " Ghinion " !!!

lenroc
lenroc  •  18 Aprilie 2018, 18:28

Cum sà vorbeascà Mutu de profesionalism si profesionişti???? Omu àsta n-are simțul ridicolului si nicio urmà de bun simț.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează