FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FOTO „Pistolarii” României s-au relaxat la piscină cu pătrățelele la vedere

Foto: FRF +5   FOTO
Foto: FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 15:44

Titularii naționalei României U21 din meciul cu Franța U21, scor 0-0, n-au fost la antrenamentul lui Mirel Rădoi și s-au relaxat la piscină.

Tinerii jucători au profitat de orele libere și s-au „împușcat” cu un pistol cu apă, care la poza de grup a stat la brâul lui Florinel Coman, pistolarul din meciul cu Anglia.

La piscină a fost și Tudor Băluță, chiar dacă n-a fost titular în jocul de ieri. Naționala mică se mută astăzi de la Forli la Bologna, unde va avea loc meciul din semifinale cu Germania.

tudor baluta +6 FOTO

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Iubita lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

VIDEO+FOTO Ce au făcut tricolorii după egalul cu Franța: „Un pahar de vin și somn” + ultimele declarații din cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
132331260571303
Popa Basca  •  25 Iunie 2019, 20:18

Tot respectul si toata sustinerea pentru baietii astia.Au avut determinare si le-au dat peste bot la toti,in numele nostru! Dar...patratelele despre care vorbiti sunt,cumva,su apa,fiindca nu se prea vad!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează