NATIONALA  ·  BEȘIKTAȘ - FC PORTO 1-1

FOTO Răzvan Burleanu, invitat de onoare la Beșiktaș - FC Porto! A văzut meciul de lângă Erdogan și Van Praag

Miercuri, 22 Noiembrie 2017

Răzvan Burleanu a fost invitat de onoare la partida de aseară din etapa a 5-a din UEFA Champions League dintre Beșiktaș și FC Porto, scor 1-1. Acest rezultat e suficient pentru Beșiktaș pentru a se califica de pe primul loc în primăvara europeană, indiferent de ceea ce se va întâmpla în ultima etapă.

Președintele FRF a urmărit meicul alături de președintele Turciei, Recep Erdogan, dar și alte perosnalități printre care Michael Van Praag..

"La invitația Federației de Fotbal din Turcia, am urmărit aseară Beșiktaș - FC Porto din tribunele Vodafone Park Istanbul.

Alături de președintele Turciei, Recep Erdogan, prim-vicepreședintele Federației din Turcia și membru CEx UEFA, Servet Yardimci, și de Președintele Federației de Fotbal din Olanda și membru CEx UEFA, Michael Van Praag, am asistat la o remiză într-o atmosferă incredibilă.

Și ce remiză! Beșiktaș merge neînvinsă în primăvara Ligii Campionilor, din postura de lider al grupei", a scris Burleanu pe pagina personală de Facebook.Sentința primită azi în SUA de „El Chapo”, lordul mexican al drogurilor. Câte miliarde de dolari va trebui să plătească El Chapo ca daune

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×