FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA

FOTO şi VIDEO România - Belgia 2-1 » "Tricolorii" şi-au luat revanşa după înfrîngerea de acum un an

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 23:25

România a cîştigat ultimul meci din acest an. Adversara "tricolorilor" a fost selecţionata Belgiei, echipă care a venit la Bucureşti cu toate vedetele.

Elevii lui Victor Piţurcă s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduşi cu 1-0. Golurile "tricolorilor" au fost înscrise de Maxim şi Torje, în timp ce pentru oaspeţi a marcat Benteke. 

Cele două formaţii s-au mai întîlnit şi în luna noiembrie a anului trecut, în Belgia, atunci cînd echipa gazdă s-a impus cu 2-1, însă scorul putea fi mult mai mare. 

Pentru belgieni a înscris van Buyten şi Răzvan Cociş, care a înscris în propria poartă, în timp ce pentru "tricolori" a înscris Daniel Niculae.
________

România a cîştigat ultimul meci din acest an. Adversara "tricolorilor" a fost selecţionata Belgiei, echipă care a venit la Bucureşti cu toate vedetele.

Elevii lui Victor Piţurcă s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduşi cu 1-0. Golurile "tricolorilor" au fost înscrise de Maxim şi Torje, în timp ce pentru oaspeţi a marcat Benteke. 

Cele două formaţii s-au mai întîlnit şi în luna noiembrie a anului trecut, în Belgia, atunci cînd echipa gazdă s-a impus cu 2-1, însă scorul putea fi mult mai mare. 

Pentru belgieni a înscris van Buyten şi Răzvan Cociş, care a înscris în propria poartă, în timp ce pentru "tricolori" a înscris Daniel Niculae.
________

min. 90+4: FLUIER FINAL!

min. 90+2: Radu Ştefan respinge în Romelu Lukaku, însă mingea trece peste poartă. România suferă pe final!

min. 90+1: 4 minute de prelungiri

min. 90: O greşeală incredibilă în defensiva noastră, Lukaku scapă singur cu Tătăruşanu, dar Goian intervine excelent prin alunecare şi respinge în corner.

min. 85: Belgienii nu mai reuşesc să combine aşa cum o făceau în prima parte a jocului. Aceştia aruncă toate baloanele către atacanţi, însă fără sorţi de izbîndă

min. 79: Lukaku scapă singur cu Tătăruşanu, dar şutul acestuia trece pe lîngă poartă

min. 75: Şut al lui Verthongen, mingea trece puţin pe lîngă poartă.

min. 74: Gillet şutează, însă mingea trimisă de acesta nu prinde cadrul porţii

min. 71: Belgia este în corzi, România joacă de minute bune mult mai bine decît oaspeţii de astăzi.

min. 69: Latovlevici iese, intră Ştefan Radu.

min. 66: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL ROMÂNIA! Torje execută perfect şi înscrie! ROMÂNIA - BELGIA 2-1! VEZI AICI VIDEO GOLUL LUI TORJE!

min. 65: Penalty pentru România. Torje centrează, mingea loveşte mîna lui Verthongen, iar Bergonzi acordă lovitură de pedeapsă.

min. 62: Tănase pasează excelent pînă la Bogdan Stancu, însă şutul atacantului de la Orduspor este blocat.

min. 60: La Belgia intră Mboyo în locul lui Mertens. La România Luchin îi ia locul lui Chiricheş

min. 59: Şi Marica îşi încearcă norocul, şutează şi el din unghi, dar pe centrul porţii şi Mignolet reţine.

min. 58: Şut al lui Torje la colţul scurt, Mignolet respinge în corner.

min. 57: Dublă schimbare la Belgia: Benteke iese, intră Lukaku, iar Vossen intră în locul lui Defour

min. 55: România este mult mai curajoasă în această repriză, belgienii nu au mai avut nici o ocazie importantă în această repriză

min. 50: Torje îl driblează bine pe Verthongen, centrează pînă la Marica, însă mingea trece pe lîngă poartă.

min. 49: Şut violent al lui Defour de la mare distanţă, însă şi mingea trece la mare distanţă de poartă

min. 46: Au ieşit Nistor, Maxim, Găman, Pintilii Chipciu şi Grozav!

min. 46: Au intrat la România Stancu, Tănase, Bourceanu, Lazăr, Goian şi Torje

min. 46: A început a doua repriză!

min. 45: PAUZĂ!

min. 43: De Bruyne centrează din corner direct pe spaţiul porţii, Tătăruşanu boxează excelent.

min. 40: Presiunea oaspeţilor s-a mai diminuat după golul reuşit de Maxim. În continuare România nu pune mare pericol la poarta adversă.

min. 35: Fellaini şutează de la 10 metri, mingea trece peste poarta României.

min. 32: GOOOOOOOL ROMÂNIA! Maxim şutează de la marginea careului la colţul lung, Mignolet nu mai poate face nimic. A fost prima ocazie importantă a "tricolorilor". VEZI AICI VIDEO GOLUL LUI MAXIM!

min. 30: România nu a avut încă nici o ocazie importantă.

min. 25: Gardoş loveşte mingea cu mîna, dar centralul partidei nu acordă nimic deşi reluările arată că se putea acorda penalty.

min. 23: GOL BELGIA! Gardoş respinge cu capul, mingea ajunge la Benteke care şutează printre picioarele lui Găman şi ale lui Gardoş, iar Tătăruşanu este învins. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL REUŞIT DE BELGIA!

min. 20: Belgienii domină categoric partida, mijlocul lui Victor Piţurcă este deocamdată inexistent

min. 17: Şut al lui Mertens de la marginea carelului, mingea loveşte bara porţii lui Tătăruşanu. Portarul Stelei ar fi fost învins.

Naţionala Belgiei a cîştigat în această vară un amical cu selecţionata Olandei, scor 4-2. "Portocala mecanică" a distrus echipa antrenată de Victor Piţurcă în preliminariile pentru CM 2014, scor 1-4, chiar la Bucureşti.

min. 11: România joacă destul de timid, belgienii controlează partida însă fără a pune în pericol poarta "tricolorilor"

min. 7: Grozav scapă pe partea dreaptă, trece de un adversar, centrează, însă Mignolet este la post şi reţine.

min. 5: De Bruyne şutează din unghi pe jos, Tătăruşanu respinge cu piciorul în corner. A fost prima ocazie a meciului

min. 4: Nistor îl deschide pe Grozav, acesta nu are viteza necesară şi Mignolet ajunge primul la minge.

*** Doar 5 naţionale sînt mai bine cotate decît naţionala Belgiei din punct de vedere al valorii lotului.  Italia, Argentina, Brazilia, Spania şi Germania

min. 1: A încpeut meciul! România atacă de la dreapta la  stînga în prima parte a jocului.

UPDATE / Startul partidei este întîrziat din cauza unei probleme cu plasa de la poarta apărată în prima repriză de Tătăruşanu.

UPDATE / Echipa de start a Belgiei: Mignolet - Gillet, Van Buyten, Kompany, Verthongen - Witsel, de Bruyne - Defour, Fellaini, Mertens - Benteke

Rezerve: Courtois - Hazard, Ciman, Mboyo, de Camargo, Simons, Vossen, de Bock, Lukaku, Gillet

UPDATE / Echipa de start a României: Tătăruşanu - Chiricheş, Găman, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Nistor - Maxim, Grozav, Chipciu - Marica

Rezerve: Lung jr. - Luchin, Şt. Radu, Bourceanu, Dr. Grigore, Lazăr, Tănase, Torje, Goian, Neagu, B. Stancu, Alexe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (756)
daveroirl
daveroirl  •  15 Noiembrie 2012, 02:47
Postat de faurul_pamantului pe 15 Noiembrie 2012, 01:59

stai, ca l-am trimis pe davelolir la culcare, l-am prins cat ai zice peste, cu toata gramatica lui :D Avea probleme cu cele trei virgule ale mele... haha! ____ jucam baschet mai des ca acum, si imi placea sa-l urmaresc des, cateoadata ma culcam super devreme ca apoi sa ma trezesc sa vad meciurile pe tvr2 de la 5 dimineata,,, dar fotbalul, are si el farmecul sau,,,

asa-i bre ,m-ai prins asa de bine (cu gura) ca am stat o juma de ora sa ma termin !ai dreptate ,baschetul are farmecul sau dar si prostia ta are un farmec aparte ,esti unic in prostia-ti perpetua pe un site de nimic si nimici !

daveroirl
daveroirl  •  15 Noiembrie 2012, 02:45
Postat de faurul_pamantului pe 15 Noiembrie 2012, 01:50

nici Stiuca nu musca mai rpd ca tine, dar hai sa fiu baiat bun. Cele trei puncte de virgula sunt un fel de semnatura, o trasatura a scrisului meu, inventata de mine... intelegi sau trebuie sa schimb râma din ac si sa-ti dau drumul inapoi in apa?

acuma ,cum sa te scoti si tu ? dai vina pe semnaturi ,zei ,pesti ,naparci , harapi albi ,greuceni si soarta ,pb este din tartacuta-ti pneumatica bre ,nu ai destule atmosfera in cutia craniana ...

terminatorul2
terminatorul2  •  15 Noiembrie 2012, 02:40
Postat de faurul_pamantului pe 15 Noiembrie 2012, 02:02

gata, am postat cel de-al 1001-lea comentariu, ca sa las loc de interpretare lui imperator si shleata sa de pungasi, sa ma considere dinamovist sub acoperire! Astfel, ei vor face aluzie la numarul dalmatienilor 101, si vor gasi legaturi intortocheate intre mine si caini,,,)) nb!

Eu te consider fraierul_pamantului !!! : ))))))

Vezi toate comentariile (756)
Comentează