FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROLAND GARROS

FOTO Simona Halep, susţinută de toată lumea! Mesajul "tricolorilor" înainte de meciul din semifinalele de la RG

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 11:56

Simona Halep joacă astăzi împotriva nemţoaicei Andrea Petkovici în cea de-a doua semifinală de la Roland Garros. Jucătoarea noastră este mare favorită la calificarea în finală. 

Performanţele Simonei Halep le-au atras atenţia şi fotbaliştilor echipei naţionale de fotbal a României. Jucătorii lui Victor Piţurcă au ţinut să-i transmită Simonei un mesaj înaintea meciului de azi.

"Noi o susţinem pe Halep" a fost mesajul pe care fotbaliştii l-au transmis către jucătoarea de tenis.

Meciul Simonei cu Andrea Petkovici nu va începe înainte de ora 17:30.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (10)
jgionea
jgionea  •  05 Iunie 2014, 15:03
Postat de speedy73 pe 05 Iunie 2014, 12:16

este nemtoaica dupa cetatene. ibrahimovici nu e suedez? si pot continua cumulte alte exemple

Si eu sunt australian, nascut in Bucuresti, dar am cetatenie dubla... Dupa cate stiu, nemtii nu admit cetatenia dubla(ca si americanii)...Presupun ca Andreea, emigrata in Germania la 6 luni, cu parintii din Serbia si Bosnia, pe atunci RSFJ, are exclusiv cetatenia germana. (Desi, am citit ca parintii ei vor sa se repatrieze in Serbia...) Imi amintesc de o tema la Disneyland in California cu papusi din toate natiile care cantau in cor: IT'S A SMALL WORLD, AFTER ALL!!! IT'S A SMALL WORLD AFTER ALL!!! Mladenovici e nascuta in Franta , dar rezideaza in Elvetia(probleme de taxare?)

zweepslag
zweepslag  •  05 Iunie 2014, 13:57
Postat de scufitzu_alb.roshu.1948 pe 05 Iunie 2014, 12:18

...respectiv, elvețianca Martina Hingis!

Simona Halep s-a născut la 27 septembrie 1991, la Constanța, într-o familie de aromâni. Stere Halep, tatăl Simonei, mărturisea într-un interviu că fata lui „este mândră ca e aromâncă. Acasă vorbim armâna, iar de fiecare dată când vine din turnee, Simonei îi place să asculte muzică aromână. Respectă toate datinile si tradițiile noastre. Ca fată, nu-i place sa iasă in față niciodată. Iar în privința alimentației se dă în vânt după plăcintele cu ștevie şi urzici, care reprezintă tot o tradiție, la noi, la aromâni"Mari aromani au fost N.IORGA,omorat de un infiltrat bolsevic in Legiune,dar si unii dintre nicadorii care in gara la Sinaia l-au ucis pe.I.G. DUCA. ptk.desfiintase Garda de Fier

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  05 Iunie 2014, 13:20

catarul ala de satana nici macar la poza asta nu este

Vezi toate comentariile (10)
Comentează