FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANŢA - ROMÂNIA, 5 SEPTEMBRIE, ORA 22:00, TVR 1

Francezii nu au nici o problemă de lot înaintea confruntării cu România!

domenech, antrenament
domenech, antrenament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Cei 23 de fotbalişti din lotul echipei naţionale a Franţei au participat miercuri la un antrenament care a durat o oră şi 20 de minute, iar Lloris este singurul jucător care are o accidentare uşoară, însă va fi apt de joc cu România, informează L'Equipe.

Ceilalţi jucători din lot, printre care şi Gourcuff, Gallas şi A. Diarra, care aveau mici probleme fizice, sunt apţi pentru meciul cu România, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Fotbaliştii din lot au efectuat în prima jumătate de oră pregătire fizică, iar selecţionerul Raymond Domenech a pus accentul pe viteză. În cadrul unui exerciţiu el a folosit mai multe baloane de rugby, pentru a destinde atmosfera.

Tehnicianul a format două echipe, fiecare cu un portar (Lloris - Sagna, Squillaci, Abidal, Remy, Gignac contra lui Mandanda - Fanni, Clichy, Toulalan, Gourcuff, Henry), apoi i-a pregătit pe jucători pentru contraatac şi situaţiile de inferioritate numerică în ofensivă.

Hugo Lloris şi-a întrerupt antrenamentul înaintea colegilor săi, fiind consultat de unul dintre medicii echipei naţionale, care i-a aplicat o pungă cu gheaţă pe coapsa stângă. Portarul lui Lyon nu a părut îngrijorat de accidentarea uşoară suferită şi a dat mai multe autografe înainte să plece la vestiare.

Sursa citată scrie că Domenech i-ar putea folosi contra României pe Gallas şi Escude în centrul defensivei, dar tehnicianul se poate răzgândi până la ora meciului.

Partida dintre Franţa şi România, din Grupa 7 a preliminariilor CM 2010, va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe Stade de France.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  11 August 2013, 21:08

stop

Vezi toate comentariile (1)
Comentează