FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO „Tricolorii” sunt cu un pas în semifinale! George Pușcaș: „Am câștigat cu inima. Suntem pregătiți pentru orice echipă”

George Pușcaș
George Pușcaș

Articol de , , - Publicat sambata, 22 iunie 2019 18:43

George Pușcaș (23 de ani) a prefațat ultimul meci din grupele turneului final din Italia și San Marino, în cadrul unei conferințe de presă.

  • Belgia U21 - Italia U21 se dispută în Reggio Emilia, iar Spania U21 - Polonia U21, în Bologna. Partidele vor fi transmise pe TVR 1, respectiv TVR 2, dar și liveSCORE pe GSP.ro.

Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

România U21 joacă luni, de la ora 22:00, împotriva reprezentativei similare a Franței, la Cesena, iar meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro.

George Pușcaș a asigurat că echipa este concentrată asupra acestei partide și nu se gândește încă la calificarea în semifinalele EURO 2019.

„Ne gândim la meciul cu Franța deocamdată, chiar dacă știm și vorbește lumea că suntem cu un picior în semifinale. Nu vrem să ne culcăm pe o ureche, nu vrem să facem calcule”, a spus George Pușcaș, la conferința de presă.

„Am câștigat cu inima”

Naționala de tineret a reușit două victorii incredibile la EURO, 4-1 în fața Croației U21 și 4-2 în fața Angliei U21, iar George Pușcaș a explicat cum au fost posibile aceste reușite.

„Noi jucăm cu inima. Am câștigat meciurile astea mai mult cu inima decât cu picioarele. Să fim serioși, Anglia are jucători valoroși, dar cu unitatea pe
care o avem noi și, cum am mai spus, cu foamea cu care jucăm meciurile astea, nu poate să intervină nimic între noi și nicio echipă atât de puternică cum era Anglia”, a spus atacantul naționalei de tineret.

„E cea mai frumoasă vară”

Experiența EURO 2019 le dă aripi fotbaliștilor lui Mirel Rădoi, iar George Pușcaș spune că nu a mai trăit niciodată ceea ce trăiește acum în Italia.

„Sper să avem și în următorul meci un penalty. Important e că marcăm și la final să ne bucurăm de cele trei puncte. E cea mai frumoasă vară a mea și cel mai frumos meci pe care l-am trăit (n.r. cel cu Anglia U21). Astfel de meciuri adună lumea, adună România și sunt semne că poate să iasă ceva frumos din această generație”, a spus Pușcaș.

Totodată, atacantul a lăudat modul în care selecționerul a abordat partidele cu Anglia U21 și Croația U21 și speră ca Mirel Rădoi să nu se oprească doar în semifinale cu această echipă.

„Mister a gestionat foarte bine meciurile astea și nu ne rămâne decât să ajungem la meciul cu Franța pregătiți psihic, fizic și dacă e să facem semifinala, să nu ne oprim acolo. Vrem să încercăm să ajungem cât mai departe. Dacă ieși din grupa asta, cred că ești pregătit pentru orice echipă”, a mai spus George Pușcaș.

 

 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Naționala cu doi selecționeri » George Pușcaș: „Era și Cosmin Contra în teren” + Florin Ștefan: „Să le demonstrăm oamenilor că merităm să ne susțină în continuare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
blatistu49
blatistu49  •  22 Iunie 2019, 21:46

cind marcam din actiuni sa u faze lucrate da ....dar majoritatea golurilor marcate de noi au f din gafe mari elementare ale adversarilor ..plus gafe de cascadorii ale portarilor mai ales a lu...HENDERSON

961209400589447
Florin Amuntenci  •  22 Iunie 2019, 21:28

Am o provocare pentru FRF și Contra: dacă băieți noștri câștigă turneul, să fie titulari la echipa mare în meciul contra Spaniei din septembrie. O provocare și o premiere pentru generația nouă.

teddyw
teddyw  •  22 Iunie 2019, 21:13
Postat de blatistu49 pe 22 Iunie 2019, 21:04

hai ba frate sunteti buni jucati cu ambitie dar sunt cam ciudate golurile primite atit de englezi cit si de croati 2 goluri rezolvate scapate intre picioare de portari la niste suturi anemice plus greseli nepermise ale fundasilor in ambele meciuri vom vedea daca si portarul francezilor o comite sa u in semifinala daca adversarii mai gafeaza atita

si de ce e problema noastra ca ceilalti sint prosti? trebuie gestionate calitatile echipei noastre ca sa iti atingi scopul...si asta a facut Radoi pina acum, bravo lui!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează