FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO George Ogăraru exultă după calificarea României: „Pușcaș și-a terorizat adversarii direcți”

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2019 09:04

George Ogăraru, directorul de scouting de la Viitorul, a fost prezent la meciul României U21 cu Franța U21, scor 0-0, și a vorbit despre calificarea naționalei noastre în semifinale.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.


„Mi-aș fi dorit să marcăm, ar fi fost ceva extraordinar. Am arătat ca o echipă solidă. Din prima repriză am impus respect și francezilor le-a fost frică de noi. Ați văzut că în ultima parte nici nu mai atacau. Sunt mândru de această generație, de acești jucători. Sunt încrezător pentru această semifinală cu Germania și sper la finală.

Francezii au încercat să-l anihileze pe Pușcaș, care i-a terorizat pe cei doi fundași centrali în prima repriză. Fundașii i-au prins frica. Am rămas impresionat cu câtă putere, cu câtă inimă au jucat băieții noștri”, a declarat George Ogăraru pentru GSP Live.

CLASAMENT FINAL GRUPA C

romania u21 

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA  Detalii AICI
  • 22:00 - Anglia - Croația 3-3

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează