FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

UPDATE FRF a anunțat noul program al naționalei! Tricourile de la meciul de diseară vor fi scoase la licitație: bani merg către cei afectați de incendiul de la Piatra Neamț

Staff-ul „tricolorilor” s-a văzut nevoit să improvizeze din mers un nou program pentru ziua de astăzi. Sursă foto: frf.ro
Staff-ul „tricolorilor” s-a văzut nevoit să improvizeze din mers un nou program pentru ziua de astăzi. Sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 09:26 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 17:26

NAȚIONALA ROMÂNIEI. Cum partida cu Norvegia din Liga Națiunilor a fost anulată (Detalii, AICI), staff-ul „tricolorilor” s-a văzut nevoit să improvizeze din mers un nou program pentru ziua de astăzi. 

  • Următorul meci al „tricolorilor”: 18 noiembrie, Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV, liveTEXT pe GSP.ro

UPDATE 17:00  » Tricourile vor fi scoase la licitație

Tricourile folosite de jucătorii naționalei în partida din această seară vor fi scoase la licitație. Banii strânși vor merge către familiile afectate de incendiul devastator de la Spitalul din Piatra Neamț.

UPDATE 11:50 » Meci între jucătorii României

Mirel Rădoi a decis că în această seară va împărți lotul în două echipe, care vor juca un meci „în echipamentul de joc și ritm de competiție. Iar miza e uriașă: titularizarea la Belfast, miercuri, cu Irlanda de Nord”, anunță FRF.ro.

Știrea inițială:

Astfel, jucătorilor naționalei le-a fost adaptat programul. În prima parte a zilei, aceștia vor efectua testele COVID pentru partida cu Irlanda de Nord, urmând ca spre după-amiază să ia parte la o sesiune de antrenament, iar mai apoi să meargă la refacere.

Programul de mâine rămâne neperturbat. Luni, de la ora 17:30, „tricolorii” vor decola spre Irlanda de Nord. Partida cu selecționata britanică se joacă miercuri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

FRF: „Mergem mai departe, obiectivul pentru Belfast era același”

„Mirel Rădoi şi staff-ul tehnic al naţionalei au adaptat programul tricolorilor de azi, celelalte repere, începând de mâine (ziua plecării în Irlanda de Nord, decolare la 17:30) rămânând aceleaşi. Pe scurt: Testare COVID impusă de UEFA pentru meciul cu Irlanda de Nord, plimbare în interiorul bazei sportive Mogoşoaia, pregătire pentru antrenament, şedinţă, antrenament, refacere, tratament medical. 

Mergem mai departe, obiectivul pentru Belfast era același oricum: victorie și pregătirea preliminariilor de Mondial! Hai, România!”, se arată în comunicatul emis de FRF

Norvegienii se revoltă după ce UEFA a anulat partida cu România: „Jucătorii sunt disperați!

După decizia UEFA, Federația de Fotbal din Norvegia a emis un comunicat în care își exprima nemulțumirea legată de faptul că autoritățile din Oslo nu-i lasă pe jucători și membrii stafff-ului să iasă din țară, după ce fundașul dreapta Omar Elabdellaoui a fost depistat pozitiv și a intrat în izolare. Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Naționala lui Mirel Rădoi s-a antrenat sâmbătă pe Arena Națională

Citește și alte știri despre naționala României: 

Norvegienii se revoltă după ce UEFA a anulat partida cu România: „Jucătorii sunt disperați! Autoritățile nu aplică protocolul”

UPDATE România - Norvegia, ANULAT de UEFA!

ROMÂNIA - NORVEGIA. Mihai Stoichiță a oferit prima reacție după aflarea veștii că meciul nu se va mai disputa: „Nu e o mare bucurie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
karolboy
karolboy  •  15 Noiembrie 2020, 13:08

Daca una dintre cele două echipe pierde, imediat apar câțiva care vor cere demisia lui Rădoi. Ha,ha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează