FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA. Mihai Stoichiță a oferit prima reacție după aflarea veștii că meciul nu se va mai disputa: „Nu e o mare bucurie”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 23:26 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 23:50

Mihai Stoichiță (66 de ani) a oferit prima declarație legată de partida dintre România și Norvegia, anulată din cauză că autoritățile nu le-au permis nordicilor să facă deplasarea la București. În urmă cu două zile, unul dintre jucători a fost depistat cu Covid-19 și ceilalți au fost considerați contacți direcți.

„E o situație ciudată, deja mutăm fotbalul în alte zone. Nu e o mare bucurie, în niciun caz. Mult mai bine ar fi fost să câștigăm pe teren, dacă am fi putut. Nu știu ce s-ar fi întâmplat în România dacă ar fi fost aceeași situație, la ei a fost luată hotărârea de Ministerul Sănătății. Probabil ei sunt mai drastici în gestionarea acestei crize. UEFA sau România nu au niciun fel de influență asupra acestei hotărâri, a fost luată doar de către autoritățile norvegiene”, a declarat Mihai Stoichiță, în direct la „Fotbal club” pe Digi Sport.

Oficialul Federației Române de Fotbal a explicat și care este strategia României pentru meciul cu Irlanda de Nord, de pe 18 noiembrie: „Depindem și de rezultatul din meciul Austria - Irlanda de Nord. Ne trebuie victorie dacă Austria nu câștigă. Dacă trebuie să câștigăm pentru a ne afla în urna a doua la tragerea la sorți pentru calificările la Mondial, atunci Mirel știe ce are de făcut.”

Eu am mai trăit o astfel de situație când eram antrenor în Kuweit. Din cauza războiului, o echipă a fost eliminată și am terminat grupa de calificare în trei echipe. Nu ai cum să faci un clasament fără un meci egal de meciuri disputate de toate echipele.
Mihai Stoicchiță, la Digi Sport

Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

România - Norvegia, ANULAT de UEFA! Putem termina pe primul loc în Nations League

Reacție surprinzătoare a lui Mirel Rădoi! Ce a făcut selecționerul când a fost întrebat despre convocarea lui Dennis Man

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  15 Noiembrie 2020, 19:18

Chiar daca am castiga la masa verde si am termina cel mai sus pe locul 2, nu stiu cat ne ajuta, deoarece ar fi trebuit sa castigam grupa ca sa jucam sigur un posibil baraj pentru mondialele din 2022. Grupa nu o mai putem castiga, deoarece Austria are un avans de 5 puncte+3 puncte posibile cu Norvegia tot la masa verde si ar castiga grupa noastra ! Singura sansa este ca echipa sa fie "reformata" si sa joace cu adevarat fotbal pentru a avea sanse de calificare la mondiale !

114949313758371
George Marius George  •  15 Noiembrie 2020, 10:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shynetm
shynetm  •  15 Noiembrie 2020, 09:28
Postat de viforul pe 15 Noiembrie 2020, 03:15

Nu e mai tare ca cea cu România și UEFA n-au intervenit! Hahahahahaha........ e pierdut de tot flăcăul. Unde naiba poate interveni România ? Hahahahahaha................

Stati linistit, nu da uefa 3-o pt noi, cum nici arbitrul meciului cu islanda nu a sanctionat 3 henturi facute de islandezi in propriul careu. Regulamentul nu este facut pentru noi. Rezultatul se va trage la sorti, vom pierde 1-0.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close