FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA. VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Mirel Rădoi! Ce a făcut selecționerul când a fost întrebat despre convocarea lui Dennis Man

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 19:51 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 21:17

La conferința dinaintea meciului cu Norvegia, Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre convocare lui Dennis Man (22 de ani) la echipa de seniori și despre decizia de a îl lăsa pe Ianis Hagi (22 de ani) să ajute „tineretul”.

  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV, liveTEXT pe GSP.ro
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV, liveTEXT pe GSP.ro

Selecționerul României a explicat de ce a ales să îl convoace pe jucătorul FCSB-ului și a negat zvonurile legate de faptul că Ianis Hagi alege pentru care dintre cele două echipe să evolueze: „Cred că am explicat la prima conferință de presă de ce l-am luat pe Dennis Man la naționala de seniori. El nu a lucrat cu noi la nivel de seniori, nu știe ce am schimbat de la tineret la echipa mare. În schimb, Ianis știa. 

Am văzut că s-a creat o polemică. Unii ziceau că Ianis își alege unde merge, dar asta este o discuție între mine și Adrian Mutu. Noi cădem de acord ce jucători merg la tineret și ce jucători merg la echipa mare, cu prioritatea echipei mari”.

În finalul conferinței Rădoi nu a vrut să comenteze presupunerea unuia dintre reporteri legată de convocarea lui Dennis Man, aceea că a vrut să îl aibă sub comanda sa și la naționala de seniori, având în vedere că poate să fie ultima convocare pe care a făcut-o. Acesta a început să râdă și a dat din umeri, lăsând loc interpretărilor.

România - Norvegia. Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

ROMÂNIA - NORVEGIA. Mesajul lui Alexandru Maxim, înaintea reîntâlnirii cu Norvegia: „S-au schimbat multe lucruri la națională, se vede un progres”

ROMÂNIA - NORVEGIA. Un miracol pentru urna a doua! Cum arată calculele pentru preliminariile CM 2022

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  14 Noiembrie 2020, 22:14

Deocamdată lucrurile stau așa. Ai stricat o echipă care funcționa destul de bine, luându-l de acolo pe Man la naționala mare pentru un amical cu Belarus. Cu Norvegia nu se joacă, cel puțin nu sâmbătă. Acum rămâne de văzut dacă prezența lui Hagi la tineret va ajuta sau va face varză tot sistemul de joc. Dar dacă Moruțan și Mățan vor trebui să alerge, alături de Ciobanu și Olaru, ca fraierii, să recupereze mingi pentru prinț, ca el să le dea craci danezilor, atunci toată strategia selecționerilor e o vrajă în vânt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close