FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

FRF a dat prima de 200.000 de euro către jucătorii României U21 » Gestul remarcabil al lui Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 14:53

Federația Română de Fotbal a oferit primele pentru performanța obținută de naționala de tineret la EURO 2019, unde a fost eliminată în semifinale de Germania U21, scor 2-4.

Cei 200.000 de euro pe care i-a oferit FRF „tricolorilor” mici vor fi împărțiți în mod egal celor 23 de jucători care au făcut parte din lot, indiferent de minutele jucate, anunță TV Digi Sport. Decizia a fost luată de selecționerul Mirel Rădoi. Astfel, fiecare jucător ar urma să încaseze aproximativ 8.700 de euro.

200.000 DE EURO ȘI PENTRU CALIFICAREA LA EURO

Mirel Rădoi nu e la primul gest remarcabil. Antrenorul a refuzat în primăvară să ia banii pentru calificarea la EURO 2019 și i-a cedat jucătorilor care au participat la campanie.

Tot 200.000 de euro a oferit FRF și pentru calificarea la turneul final din Italia și San Marino. Atunci primele s-au luat în funcție de minutele jucate, iar portarul Ionuț Radu și fundașul central Alex Pașcanu au încasat câte 12.500 de euro, bifând toate minutele.

România U21 a obținut trei rezultate remarcabile la EURO 2019: 4-1 cu Croația, 4-2 cu Anglia și 0-0 cu Franța. În semifinale, Germania ne-a învins cu 4-2.

Citește și:

ILIE DUMITRESCU, AMINTIRI DE LA MONDIALUL DIN 1994 // „Când nea Puiu m-a anunțat la miezul nopții că voi juca vârf cu Argentina, m-am mirat: «Sunteți sigur?»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează