Comentarii (57)
Visinescu_de_pe_digi
Visinescu_de_pe_digi  •  16 Iunie 2022, 17:21

Cel mai potrivit pentru postul de selecționer al naționalei României este Reghecampf E ultimul antrenor care a dus o echipa din romania in grupele ligii campionilor

alexh
alexh  •  16 Iunie 2022, 17:16
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 16 Iunie 2022, 17:07

In ce hal a ajuns fotbalul romanesc !! Steaua si Dinamo in B ...nationala praf ...echipele de club sunt eliminate din primul tur in cupele europene ...Bravo Burleanu ai dus fotbalul romanesc la sapa de lemn !! Doar lui randoom ,emil , laslas si iosif le mai place fotbalul romanesc =))))

Csa este in B, înființată în 2017. Steaua este in A din 7 iunie 1947. Mereu. Always. Sempre. Unici!

Artsport
Artsport  •  16 Iunie 2022, 17:16

Până nu pleacă Burleanu nu se va mai face nimic pentru însănătoșirea fotbalului românesc. Personajul este sinistru și vom suferi mult și după plecarea lui, pentru că abia atunci, dacă va veni un om care cunoaște acest fenomen, se va începe de jos, de la copii, de la sportul din școli și de la sportul de masă. Până atunci...noapte bună, fotbal românesc!

dobrin
dobrin  •  16 Iunie 2022, 17:16

Ce limbaj de lemn al realesului fara candidat... si Ceausescu ar fi invidios. Vom face totul dar nu schimbam nimic... Si Stoichita cu "am schimbat selectionerii". Bai Stoichita, n-ati schimbat nici un selectioner. De fapt nici n-am avut antrenor de la Daum incoace, daramite selectioner...

klaus
klaus  •  16 Iunie 2022, 17:07

De ce va mirati, avem fotbalul pe care il meritam! Jiji FCSB, DDB Dinamo, CFR arbitri blaturi, Dancu CSA, cloaca de la FRF, Iorgulescu si progenitura cu boli ascunse.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  16 Iunie 2022, 17:07

In ce hal a ajuns fotbalul romanesc !! Steaua si Dinamo in B ...nationala praf ...echipele de club sunt eliminate din primul tur in cupele europene ...Bravo Burleanu ai dus fotbalul romanesc la sapa de lemn !! Doar lui randoom ,emil , laslas si iosif le mai place fotbalul romanesc =))))

cirus11
cirus11  •  16 Iunie 2022, 16:58
Postat de alenb pe 16 Iunie 2022, 16:30

Asa cum banuiam "obiectivul intermediar" Liga Natiunilor a fost doar pentru Boloni, in cazul lui Iordanescu obiectivul este reconstructia.

Pai matematic inca poate sa obtina locul 2... deci asa juridic nu-l pot concedia fara o intelegere amiabila. Dar sunt convins ca daca ii cereau, omul pleca... nu s-a incapatanat niciodata in cariera de un post.

alex0220
alex0220  •  16 Iunie 2022, 16:55
Postat de petschovschi pe 16 Iunie 2022, 16:28

La instalarea lui Edi, Stoichiță ne spunea că Edi Iordănescu a fost preferat lui Boloni pentru că și-a asumat rezultate pe termen scurt, ceea ce Boloni nu a făcut. De asemenea, ne mai zicea Stoichiță că Edi știe să obțină rezultate pe termen scurt. Bun, însă realitatea e că după 6 meciuri (2 amicale, 4 oficiale) Edi nu are decît o victorie. În ultimul meci ne-a umilit Muntenegru la București. Ăștia de ne iau de proști ? Edi trebuie să zboare acum pentru că el și-a asumat rezultate pe termen scurt. Și nici nu sînt semne că Edi ar putea obține rezultate pe termen lung, Naționala prezentîndu-se execrabil la ultimele meciuri (să nu uităm că Edi n-a apucat să construiască vreo echipă nicăieri, că el a schimbat cluburile precum șosetele).

crezi oare ca vorbea aiurea ? oare ascundea alte motive care nu vroia sa le zica presei despre 'solutia' aleasa?

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  16 Iunie 2022, 16:52

Nu Iordanescu este de vina cum nu au fost vinovati nici Radoi si nici Contra. Vina apartine cluburilor de fotbal care nu investesc in juniori. In afara de 2-3 cluburi nu gasim pe cineva care sa faca ceva cu juniorii. Cumparam jucatori straini submediocrii din toate tarile de care afli doar dupa ce le cauti pe harta. Dupa asta ne intrebam de ce nu avem rezultate. Pai cum sa ai daca nu dai sansa unui jocator roman sa joace si il schimbi in secunda 30 precum Dan Petrescu. Comportamentul asta este primitiv si acolo o sa ajungem si cu echipa. Ce vreti sa selectioneze Iordanescu? Ce?

valibzz
valibzz  •  16 Iunie 2022, 16:49

Somn ușor, FRF! Noapte buna,România!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează