FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Edi Iordănescu: „E momentul să privim adevărul, chiar dacă nu ne place, și să luăm niște decizii tehnice ferme!”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 16:11 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 16:17

FRF a anunțat că astăzi a avut loc o întâlnire între Răzvan Burleanu, președintele Federației, Mihai Stoichiță, directorul tehnic și Edi Iordănescu, selecționerul naționalei.

Astfel, Federația Română de Fotbal admite cu tărie că Iordănescu va fi susținut în continuare, în ciuda rezultatelor modeste din Liga Națiunilor.

Gigi Becali, furibund: „Burleanu l-a cumpărat și pe Vali Argăseală!”
FRF
Gigi Becali, furibund: „Burleanu l-a cumpărat și pe Vali Argăseală!”

Burleanu, mesaj de susținere pentru Iordănescu

„Federația Română de Fotbal a respectat toate contractele pe care le-a avut cu selecționerii Echipei Naționale și toate deciziile au fost luate în urma unor analize ample la nivelul Comisiei Tehnice a FRF. Traversăm unul dintre cele mai dificile momente din ultimii 10 ani, la nivelul primei reprezentative. 

Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Ne-am așteptat și ne-am dorit rezultate mult mai rapide în urma performanțelor jucătorilor de U21 din 2019 și din 2021 sau să continuăm succesul calificării la EURO 2016. Din păcate, aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi și că suntem departe de ținta stabilită. 

Dar știm totodată că cei mai mulți dintre jucători își doresc să facă performanță în tricoul echipei naționale și să aducă bucurii suporterilor noștri, alături de staff-ul tehnic. Am avut o discuție cu Edward Iordănescu și am decis să continuăm colaborarea. Cred cu tărie că Echipa Națională trebuie să fie pentru orice fotbalist român apogeul profesional, să fie întotdeauna o prioritate pentru el! 

Cu mult mai multă muncă și sacrificii vom putea să construim din nou o echipă cu șanse reale de calificare la turneele finale”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, pe site-ul FRF.

Stoichiță: „Nu mai e vorba de un accident”

„Suntem într-un moment greu pentru fotbalul românesc. Putem spune că nu mai este vorba de un accident. Am schimbat selecționerii, însă rezultatele nu sunt mai bune, ba din contră, aș putea spune. De data aceasta nu vom mai interveni la nivelul băncii tehnice. 

E momentul să privim adevărul, chiar dacă nu ne place, și să luăm niște decizii tehnice ferme! Vom analiza bine această perioadă FIFA, una mai lungă decât de obicei, cu patru meciuri. Considerăm că ar trebui să fie o onoare să reprezinți o țară întreagă pentru oricine! Edward Iordănescu are parte de toată încrederea noastră și are misiunea de a reclădi Echipa Națională. Îi vom oferi tot sprijinul!”,a spus Mihai Stoichiță, potrivit sursei menționate.

Citește și:

România U19 a ajuns în Slovacia, unde se pregătește pentru debutul la Campionatul European

„Tricolorul” care șochează: „Nu am niciun dubiu, vom scoate lumea în stradă”

Playtech: Pozele care Maria Constantin ar vrea să DISPARĂ de pe internet! Se întâmplă în urmă cu doar câţiva ani... Puţini îşi mai amintesc


Comentarii (57)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Iunie 2022, 23:33

Cadou din partea FRF pentru IOrdanescu junior !!! Are și el familie ! La mulți ani Edi Iordănescu!

dobrin
dobrin  •  16 Iunie 2022, 20:33
Postat de MaxiP pe 16 Iunie 2022, 19:36

Dacă el nu observa o diferență între Edi și Radoi, e cu atât mai grav... Oricum consider ca el ar trebui sa fie primul demis, e un papagal penibil, total incapabil, nu știe nici măcar sa vorbească, e reprezentativ, asa director, asa echipa. Perspectivele sunt în alte sporturi, nu multe nici acelea, însă e clar ca la fotbal nu se vrea performanta, în acest moment nu încăpea dubiu, trebuiau demiși atât Iordănescu cât și Stoichiță. Rămân să-și ia banii, ar trebui răspuns pe măsură din partea suporterilor, fie stadion gol la următoarele meciuri, fie un răspuns pe măsură din tribune, indiferent de ce se întâmplă pe teren.

Facut scandal sa se opreasca meciul, nu vezi ca nu se simt?

golombioschi
golombioschi  •  16 Iunie 2022, 19:41

Jucatori la nationala strict numai din competitiile interne si strict numai sub 28 de ani la inceputul calificarilor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează