FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

„Tricolorul” care șochează: „Nu am niciun dubiu, vom scoate lumea în stradă”

Ianis Hagi consider că naționala va scoate lumea în stradă/ foto Imago Images
Ianis Hagi consider că naționala va scoate lumea în stradă/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 11:01 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 11:01

Ianis Hagi (23 de ani), mijlocașul lui Rangers și al naționalei României, a oferit niște declarații surprinzătoare, în contextul rezultatelor dezastruoase ale echipei lui Edi Iordănescu.

Hagi, care a lipsit la cele 4 meciuri din Liga Națiunilor din cauza unei accidentări grave suferite în ianuarie, dă exemplu naționalei U21 care a jucat semifinale la Euro 2019 și consideră că echipa de seniori va scoate lumea în stradă în viitor.

De ce nu s-a uitat Răzvan Lucescu la ultimele meciuri ale echipei naționale: „Nu mă pasionează. Am avut altceva mai bun de făcut”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
De ce nu s-a uitat Răzvan Lucescu la ultimele meciuri ale echipei naționale: „Nu mă pasionează. Am avut altceva mai bun de făcut”

Ianis Hagi: „Naționala va scoate lumea în stradă”

„Noi am demonstrat-o la tineret, am scos lumea în stradă. Nu am niciun dubiu, vom face asta și la echipa mare. Visez la aceste calificări”, a spus Ianis Hagi, potrivit as.ro.

Nu mi-a greu să port acest nume. M-am obișnuit, am acceptat numele, sunt mândru de el. Poate fi foarte greu, dar dacă îl folosești ca motivație sau ambiție te va ajuta foarte mult. E lucrul care mă trezește zi de zi dimineața și mă face să muncesc din ce în ce mai mult

Ianis Hagi, mijlocaș Rangers

Marcel Răducanu, enervat de declarațiile lui Gică Hagi

Marcel Răducanu, fostul internațional român, s-a enervat când a auzit că Gică Hagi consideră că România are mulți jucători talentați de valoare.

„Aoleu? Unde sunt jucătorii ăia? Să-i aducă el. Unde sunt? Nu-i văd. Nici de la U21 nu vine ceva deosebit. Unde sunt? Trebuie plecat de la copii și juniori. Acolo selecția se face pe bani, nu pe valoare. Nu se lucrează bine cu cei de 7-8 ani. Iar la 19 ani sunt vai de capul lor”, a spus Marcel Răducanu în emisiunea „DigiSport Special”.

România are jucători mulți, are mulți jucători din care poți alege și cu care se poate construi ceva puternic. În timp se fac lucrurile mari, cu tineri și cu mult talent, iar în timp devin și valoroși 

- Gică Hagi, pe 12 iunie

Citește și alte știri despre echipa națională:

Axa Dîncu - Puiu - Burleanu îi decide soarta lui Edi Iordănescu! Stoichiță se delimitează de selecționer

Începe picajul! România alunecă în clasamentul FIFA după rezultatele horror din Nations League: ne apropiem de cel mai slab loc all-time!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  17 Iunie 2022, 23:03

janis ar putea sa se reprofileze pe standup comedy

o_bic
o_bic  •  17 Iunie 2022, 05:01

Eanix,te asteptam in septembrie sa ne spui ca te retragi de la nationala

o_bic
o_bic  •  17 Iunie 2022, 05:00

Eanix,te asteptam in septembrie sa ne spui ca te retragi de la nationala

Vezi toate comentariile (33)
Comentează