FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gigi Becali, furibund: „Burleanu l-a cumpărat și pe Vali Argăseală!”

Răzvan Burleanu și Valeriu Arăgseală, în timpul alegerilor de anul acesta / Sursă foto: Facebook
Răzvan Burleanu și Valeriu Arăgseală, în timpul alegerilor de anul acesta / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 15:15 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 15:32

Gigi Becali (63 de ani) și-a continuat astăzi atacurile la adresa Federației Române de Fotbal. Patronul de la FCSB a pus tunurile pe Răzvan Burleanu, cel care anul acesta a obținut al treilea mandat consecutiv la FRF, după ce a fost ales în unanimitate de membrii afiliați.

Pe 12 aprilie, Burleanu și-a adjudecat cel de-al treilea mandat la șefia FRF. Dintre cei 272 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală, nimeni nu a votat împotrivă și nimeni nu s-a abținut în privința singurului candidat. Pentru prima oară, votul n-a mai fost secret, iar Valeriu Argăseală s-a numărat printre cei care i-au oferit votul lui Burleanu. Președintele FCSB e prieten cu Burleanu și e membru în Comitetul Executiv.

Gigi Becali, furibund: „Burleanu l-a cumpărat și pe Vali Argăseală!”

„Federația a pus în statut că nu ai voie să candidezi dacă nu ai experiență și au votat sclavii! L-am votat eu pe Burleanu? L-a votat Argăseală, că e prieten cu el. Când nu există concurent, cu cine să votezi? 

Niciun președinte de club din țara asta nu are forța să conducă președinția Federației. Acum, noi ce facem? Nu mai conducem Federația de Fotbal? Nu mai poate candida nimeni că trebuie să ai cinci ani la conducerea unui club. Argăseală nu poate să conducă Federația, el poate doar la club. 

Burleanu l-a cumpărat și pe Vali Argăseală! De unde să știu eu că se duce la vot? Știam eu cu cine votează? Îl duce în Israel, Macedonia, Iordania, îl duce la Monte Carlo. L-a cumpărat și pe Vali. Ce să decid eu dacă Vali se duce la vot?”, a mai spus Becali, la Pro Arena.

Peste 100 de ani, tot Burleanu o să fie, nu ați văzut că a îngropat capsula timpului în curtea Federației? Unde mai găsim noi ca el, decorat de Organizația Tineretului Afacerist Mondial?

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali recunoaște că s-a gândit să-l aducă pe Reghecampf: „L-am vrut, dar ar fi trebuit să renunț la două persoane importante din club”
FCSB
Gigi Becali recunoaște că s-a gândit să-l aducă pe Reghecampf: „L-am vrut, dar ar fi trebuit să renunț la două persoane importante din club”

Gigi Becali: „Naționala nu mai e a noastră, a furat-o Federația”

Tot astăzi, Gigi Becali a acuzat jocurile de culise existente la FRF: „Naționala nu mai e a nostră, a fost furată de Federație. Burleanu e cel mai bun tânăr manager, da. Dar e pus de Securitate. Să vină Coldea (n.r. - fost director adjunct al SRI) și Dâncu (n.r. - ministrul apărării) să facă rezultate la națională.

De ce nu-i întrebați pe cei de la FRF...câți bani au încasat? De ce iau bani pentru contrapeformanțe? Dacă n-ai condus nimic și n-ai produs nimic, vrei să faci performanță? Să vină Securitatea să facă performanță la echipa națională. E tiranie în România, iar oamenii n-au demnitate și-l votează pe Burleanu în unanimitate”, mai spus Becali, conform sursei citate.

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Răzvan Burleanu: „Lângă Dejan Savicevic stă un impostor!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali recunoaște că s-a gândit să-l aducă pe Reghecampf: „L-am vrut, dar ar fi trebuit să renunț la două persoane importante din club” + Mutarea surprinzătoare de ultimă oră

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu: „Îți spun eu cum e cu bărbăția! Îți dai demisia și pleci!” + „Să vină Coldea și Dâncu să facă rezultate la naționala furată de FRF!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
manty_one
manty_one  •  19 Iunie 2022, 17:27
Postat de navajo_joe pe 16 Iunie 2022, 19:57

Ce prostalau:))))

Prostalaul de departe....***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  17 Iunie 2022, 09:31

Ce facatura de știre?!Oare„ziaristul”ala chiar o crede,sau o vinde„miorițelor”?!

fairplayromania
fairplayromania  •  16 Iunie 2022, 21:08
Postat de adriann_ pe 16 Iunie 2022, 18:05

E INCREDIBIL CE CANALIE E CIOBANUL ASTA PUSCARIAS!!! CHIAR CREDE CINEVA CA VOTA ARGASEALA ASA CEVA FARA SA CEARA VOIE??? SI DACA VOTA FARA VOIA CIOBETELUI NU ZBURA A DOUA ZI DE LA FCSB??? Chiar ma ciobane, daca a votat fara voia ta ca l-a cumparat Burleanu DA-L AFARA PE ARGASEALA!! HAI, SA TE VEDEM MA RAZBOINICULE DE CARTON!!!

Cred că mult declaraţii ale lui Becali sunt facute la cererea jurnaliştilor.... altfel nu le-ar publica ! Cineva trebuie scitească ceva.... Practic, este o bătaie de joc la adresa oamenilor din fotbal , a ziarelor si a televiziunilor , altfel , nu văd cum o redacţie care se respectă spublice aşa ceva....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează