FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu: „Îți spun eu cum e cu bărbăția! Îți dai demisia și pleci!” + „Să vină Coldea și Dâncu să facă rezultate la naționala furată de FRF!”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP +31   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 11:28 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 11:45

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se folosește de fiecare apariție publică pentru a mai lansa câte un atac la adresa selecționerului Edi Iordănescu, despre care spune că ar trebui să demisioneze de urgență.

Iordănescu jr. împlineşte azi 44 de ani şi are parte de cea mai urâtă aniversare din viaţa sa. Contestat de toată lumea, Edward mai este menţinut ca selecţioner doar pe baza relaţiei dintre tatăl său, Vasile Dîncu şi Răzvan Burleanu. Gigi Becali îl vrea plecat de urgență de la prima reprezentativă.

Gigi Becali: „Bărbăție e să pleci acasă și să-ți dai demisia”

„Voiam să nu mă mai bag, să nu mai vorbesc... dar Edi Iordănescu spune că și-a asumat întotdeauna lucrurile cu bărbăție! Bărbăție e să pleci acasă și să-ți dai demisia! Îți spune Gigi Becali cum e cu bărbăția: trebuie să pleci!

Bărbat a fost Mirel Rădoi. A spus că pleacă și a plecat. Numai în România se întâmplă asemenea anomalii. (...) Bine, nu pot să zic ceva nici despre Rădoi, din moment ce l-a adus pe Enes Sali. Dar măcar a avut bărbăție”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj i-a dat lui Anghel Iordănescu înainte de România - Muntenegru: „Ce i-am zis s-a și întâmplat!” + Atac la Edi: „Face pe inventatorul!”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj i-a dat lui Anghel Iordănescu înainte de România - Muntenegru: „Ce i-am zis s-a și întâmplat!” + Atac la Edi: „Face pe inventatorul!”

Gigi Becali: „Naționala nu mai e a noastră, a furat-o Federația”

Latifundiarul nu s-a rezumat doar la subiectul Edi Iordănescu și i-a luat în colimator și pe oamenii din Federație, acuzând jocurile de culise existente la FRF.

„Naționala nu mai e a nostră, a fost furată de Federație. Burleanu e cel mai bun tânăr manager, da. Dar e pus de Securitate. Să vină Coldea (n.r. - fost director adjunct al SRI) și Dâncu (n.r. - ministrul apărării) să facă rezultate la națională

De ce nu-i întrebați pe cei de la FRF...câți bani au încasat? De ce iau bani pentru contrapeformanțe? Dacă n-ai condus nimic și n-ai produs nimic, vrei să faci performanță? Să vină Securitatea să facă performanță la echipa națională. E tiranie în România, iar oamenii n-au demnitate și-l votează pe Burleanu în unanimitate”, mai spus Becali, conform sursei citate. 

VIDEO Edi Iordănescu nu vrea să plece după România - Muntenegru 0-3: „Trebuie să facem o analiză la rece”

Citește și alte știri de actualitate: 

Ciuruiți din toate părțile! Un fost mare internațional amendează brambureala de la lot: „E o minciună! Nu faci asta dacă e atmosferă bună”

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj i-a dat lui Anghel Iordănescu înainte de România - Muntenegru: „Ce i-am zis s-a și întâmplat!” + Atac la Edi: „Face pe inventatorul!”

„Tricolorul” care șochează: „Nu am niciun dubiu, vom scoate lumea în stradă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
valentindragobete
valentindragobete  •  17 Iunie 2022, 07:53
Postat de vasileroaita pe 16 Iunie 2022, 14:19

Naționala ESTE a federației!!! De unde să știe Becali acest lucru simplu?! Hoțul se gândește numai la hoții!!!

Și prostu' numai la proști !

ralffy_mr
ralffy_mr  •  17 Iunie 2022, 01:06

L-as tine pe Iordanescu selectioner numai sa-si iasa becali din pepeni...si asa vad ca numai asa se simte bine... de atatia si atatia ani... becali asta e si prost..adica nu joca Ov Popescu nimic, dar nationala a castigat ca a fost el in recunoastere pe acolo... din pacate becali isi face si singur pacatele...dar intodeauna vine si ziua de plata. :-)

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Iunie 2022, 23:15

Nu va mai luați de Edy Iordănescu...are și el familie și azi e ziua lui ! La mulți ani iordanescu jr. !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează