NATIONALA  ·  CONTRACT

FRF are un nou sponsor! Va oferi un milion de euro în fiecare an: „Prin acest parteneriat scriem istorie”

Federația Română de Fotbal a semnat un contract de sponsorizare cu Penny, unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine din România. +4 FOTO
Federația Română de Fotbal a semnat un contract de sponsorizare cu Penny, unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine din România.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 18:02 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 18:37

Federația Română de Fotbal a semnat un contract de sponsorizare cu Penny, unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine din România. 

  • Contractul Federației Române de fotbal cu fostul sponsor, Telekom, a expirat. 

FRF susține că „este cel mai important parteneriat din istorie”. De colaborarea cu Penny vor beneficia primele două reprezentative, cele antrenate de Mirel Rădoi și Adrian Mutu. Federația ar urma să încaseze peste un milion de euro anual, conform sport.ro.

FRF are un nou sponsor, Penny / FOTO: FRF.ro+5 FOTO

„Este o zi foarte importantă pentru fotbalul românesc, în mod cert. Pentru că, într-un context de mari provocări pe care îl resimțim fiecare, în toate domeniile de activitate, am reușit să confirmăm încrederea acordată de un brand de succes în industria de retail. Mai mult decât atât, acest parteneriat ne permite să continuăm la un alt nivel, să finanțăm și să implementăm proiectele noi pentru anii următori și să le consolidăm pe cele deja începute. 

Prin acest parteneriat scriem istorie în zona de strategie comercială a fotbalului românesc, contribuind la o fundație sustenabilă. Totodată, să nu uităm că România U21 abia exista pe radarul suporterilor acum un deceniu, dar am reușit împreună ca prin rezultatele sportive și strategia de promovare să o transformăm într-un brand de mare interes pentru partenerii comerciali. Și, nu în ultimul rând, am încredere că noul parteneriat cu PENNY, având în vedere dezvoltarea de produse sub egida echipei naționale, va reprezenta un model pentru industria sportului din România”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Citește și alte știri despre echipa națională a României: Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1