FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac la Răzvan Burleanu înainte de alegeri: „E Ceaușescu în miniatură! Candidam, dar nu vreau să pățesc și eu ceva”

Cu două zile înainte de alegerile pentru președinția FRF, Florin Prunea lansează un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu.
Cu două zile înainte de alegerile pentru președinția FRF, Florin Prunea lansează un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 14:25 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 14:53

Cu două zile înainte de alegerile pentru președinția FRF, Florin Prunea lansează un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu.

Pe 12 aprilie, Răzvan Burleanu va câștiga al 3-lea mandat ca președinte al FRF, fiind singurul candidat la cea mai importantă funcție din fotbalul românesc. Înainte de Adunarea Generală a FRF, Florin Prunea, un aprig contestatar al lui Burleanu, a avut din nou un discurs dur la adresa acestuia.

Florin Prunea, atac la Burleanu înainte de alegerile FRF

„Eu, Florin Prunea, cred că aș fi un președinte de Federație bun. Dacă Răzvan Burleanu nu mai candida, eu candidam. De ce să candidez? Să pățesc și eu ceva?

Au fost mai mulți care au vrut să candideze, precum Ionuț Lupescu, Gică Popescu. Au fost alegeri corecte? Pe Popescu l-au arestat. Așa a ajuns el președinte. Sub comanda cui se întâmplă toate nenorocirile astea? O să fie cel puțin 3-4 oameni care se bagă dacă Burleanu dispare.

Astea sunt alegeri? Ce șansă poți să ai când s-au înființat 40 de cluburi peste noapte, iar la două săptămâni după alegeri au dispărut?

Foarte bine că nu candidează nimeni. Trebuie să vadă toată lumea ce se întâmplă. E Ceaușescu în miniatură! Astea nu sunt alegeri! Asta este imaginea Federației Române de Fotbal”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

N-am fost în stare să punem un antrenor la natională în opt ani de zile. Un antrenor care să ne califice. Atât E posibil așa ceva? Dacă nu te pricepi, puneți niște consilieri lângă tine. Eu știu ce se întâmplă la Federație. Radu Vișan are vreo legătură cu fotbalul? Bodescu are vreo legătură cu fotbalul?

Iți trebuie minimum 15 ani să repari ce s-a stricat în ultimii opt ani. Nu văd niciun sens și nu înțeleg de ce se mai cheltuie banii cu aceste alegeri
 – Florin Prunea

Gică Popescu, arestat cu o zi înainte de alegerile FRF

În 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru șefia FRF, Gică Popescu a fost arestat după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Transferurilor la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare. Popescu a fost eliberat condiționat pe 4 noiembrie 2015, după ce a executat doar un an și opt luni din pedeapsă. 

VIDEO Dezbaterea zilei » A făcut Răzvan Burleanu și lucruri bune în cei 8 ani la FRF?

Citește și: 

Mirel Rădoi, atacat de omul-record al naționalei: „Am și eu câțiva ani de antrenorat. Nu e posibil așa ceva!”

Știm cine televizează partidele echipei naționale din Liga Națiunilor! Meciul de debut e pe Prima TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
485809194904413
Costel Tudor  •  10 Aprilie 2022, 15:48

Trandafirasilor , vreți in fruntea federatiei *** gen Lupescu , nu va convine ca in fruntea federatiei este un intelectual rasat ? Popescu a făcut pușcărie pt. ca a furat banii fotbaliștilor de la Rapid ! Unde scrie ca dacă înapoiezi ce ai furat , scapi de pedeapsa ? Cât despre prunea , oare îl mai baga cineva in seama ? Poate spune cineva care sunt realizările lui extrafotbalistice ? Pe unde a fost a provocat numai scandaluri și acum toată lumea îl ocolește !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2429755040479642
Stelian Popa  •  10 Aprilie 2022, 15:29

Popescu a fost arestat pt. furaciune mare portar! a facut puscarie pt.asa ceva nu? ba voi astea sunteti ca politicienii daca va prinde furand spuneti ca este politic hotilor.

mogpharau
mogpharau  •  10 Aprilie 2022, 15:25
Postat de prado2 pe 10 Aprilie 2022, 15:15

Trolule vezi ca Popescu a plătit tot prejudiciul. Șeful tău când plătește?

haha :)) nu are rost să răspund. Ești usl-ist și asta zice tot. bravo. și acum înapoi la păcănele sau ce faceți voi in timpul liber.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează