FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Echipa naţională de tineret, dependentă de un jucător de la FCSB: „E un lider! Echipa nu începe fără el”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 15:15 / Actualizat marti, 23 martie 2021 16:26

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din FRF, și președintele Federației, Răzvan Burleanu, au plecat azi în Ungaria, pentru debutul României u21 la Campionatul European.

  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021
  • Programul complet al Campionatului European U21
  • România debutează miercuri, de la ora 22:00, împotriva reprezentativei Țărilor de Jos (Olanda). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Pe aeroport, Stoichiță a vorbit despre naționala antrenată de Adrian Mutu și spune că mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) ar trebui să fie liderul acestei generații la turneul final.

„Moruțan este un lider! Cum să nu fie un lider? Și nu numai el. La Steaua, nu începe echipa fără el și fără Olaru. Acum, la Steaua se așează totul în jurul a doi copii de 20 de ani. Nu trebuie să aibă frică de nimic.

Avem echipă foarte bună! Nu avem motive să fim îngrijorați. Nu e presiune pe ei. Obiectivul l-au atins. Ce vine de acum înainte este bonus. Faptul că, sub presiune, s-au calificat ar trebui să fie mai bine. Ei și-au impus obiective extrem de îndrăznețe. Am încredere că le vor realiza”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit as.ro.

Olimpiu Moruțan, impresionant cu CFR Cluj

La ultima apariție în tricoul echipei de club înainte de a se prezenta la convocarea lui Adrian Mutu, , 3-0 cu CFR Cluj, Olimpiu Moruțan a dat dat peste cap monitorizarea firmei care analizează toate partidele din Liga 1.  Moruțan a ajuns la un index InStat total de 416. 

VIDEO România U21, start la EURO 2021! Totul despre meciul cu Țările de Jos

Citește mai multe știri despre România U21:

Analiză GSP: România U21, mai experimentată ca Olanda U21! Dar la Chindia sau Botoșani!

România U21 se pregătește la baza unei foste adversare a celor de la FCSB » Imagini de la antrenamentele lui Mutu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
zorrozabal
zorrozabal  •  24 Martie 2021, 09:26

Dar„maestre”***,ce ne facem fara„magicianul”Neubert?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

abelind
abelind  •  23 Martie 2021, 19:51

Mai poți mă Nedelea ? Nu ți s-a acrit de la atâta *** fc fcsb ? Devii penibil ... Avalanșă de articole grețos de *** privind *** . Am priceput ! Ești un *** umil al Ciobandantului , dar tu nu ai limită ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piromanul
piromanul  •  23 Martie 2021, 19:17
Postat de realcf pe 23 Martie 2021, 19:08

Uitate dracu pe wikipedia si pe uefa.com si o sa o vezi in dreptul lui FCSB aka Steaua!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează