FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA

FRF reacționează în cazurile Ianis Hagi și Andrei Ivan: „Iordănescu e vreun ranchiunos sau cum?”

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 17:15 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 20:58

Mihai Stoichiță, director tehnic în cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre două dintre cele mai fierbinți subiecte din jurul naționalei: Ianis Hagi și Andrei Ivan.

  • Meciul Andorra - România e liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1, azi, de la ora 21:45
  • Următorul meci al tricolorilor e România - Belarus, pe 28 martie de la ora 21:45, live pe GSP.ro și televizat de Prima TV. 

Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon un an, Ianis Hagi nu a prins nici măcar lista preliminară a stranierilor pentru debutul în preliminariile EURO 2024. Acest lucru a declanșat un atac furibund al lui Gică Hagi la adresa selecționerului. 

În cazul lui Andrei Ivan,  Gazeta a aflat din surse federale că Edi Iordănescu nu l-a convocat pentru că a fost nemulțumit de atitudinea lui înainte de meciul cu Bosnia, dar de cea de la partida cu Muntenegru, când a aflat că jucătorul, aflat în tribună, se amuza la telefon în timp ce România era condusă cu 3-0. 

România U19, victorie în al doilea meci al Turului de Elită pentru EURO 2023 » Borza și Mazilu au făcut diferența! Calculele calificării
Turul de Elită
România U19, victorie în al doilea meci al Turului de Elită pentru EURO 2023 » Borza și Mazilu au făcut diferența! Calculele calificării

Mihai Stoichiță, după ce Iordănescu nu i-a convocat pe Andrei Ivan și Ianis Hagi: „Iordănescu e vreun ranchiunos sau cum?”

Oficialul Federației este sigur că Ianis Hagi va face parte din lotul României la viitoarele acțiuni și că va fi om de bază în naționala lui Iordănescu.

 „Am înțeles că s-a reglat cu Ivan și cu Ianis. cred că e concludent ce s-a spus. Ianis va fi unul dintre pilonii naționalei când va fi recuperat sută la sută! Ei fac prognoza și pentru sezonul următor și se bazează și pe Ianis. 

La Ivan e opțiunea antrenorului și nu comentez, asta e viața.uneori trăim situații din astea, așa cum au mai fost și alte situații la națională. Iordănescu e vreun ranchiunos sau cum? Nu! Probabil se vor regla de la sine, în funcție de cum va evolua Ivan. Sunt oameni de fotbal. Pot regla lucrurile din mers”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

VIDEO Cum arată echipamentul în care România va debuta în preliminariile pentru EURO 2024

Citește și: 

Răzvan Raț: „Nu mai avem anvergura de acum 20 de ani. Înainte se punea doar problema scorului”

Românii iau cu asalt Andorra: 60% din stadion va fi de partea „tricolorilor” + Edi Iordănescu e avertizat: „Vă poate pune probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
eunescu09
eunescu09  •  25 Martie 2023, 20:01

Nu știu cum gândește Ivan dar eu, în locul sau, as muncii ca un *** sa fiu mai bun, mai bun, dar as refuza orice convocare din partea lui Iordănescu junior. Deaconu spunea, în gluma, ca poate va merge sa joace pentru naționala Moldovei. E grav si ar trebui sa ne dea de gândit, mai ales ca mulți tineri romani, din străinătate, refuza sa joace pentru tricolor. Nu ii iau apărarea lui Ivan nici cât negru sub unghie dar când un antrenor de la lotul național se comporta asa tot astfel trebuie sa răspunzi. La un meci, în tribuna, Ivan vorbea la telefon iar națională a pierdut cu 3-0. Vinovat Ivan, despre care medicul echipei naționale spune (a) ca era indisponibil din punct de vedere medical. Din cauza acelei convorbiri la telefon, repet, din tribuna, domnul antrenor al echipei naționale a pierdut cu 3-0. Suntem sănătoși la minte? Și de m-aș nu-mi Mitrita, sau Maxim, tot asa as proceda. Când jucătorul greșește tu, antrenor, intervii, reglezi atitudinea și iei masuri, inclusiv disciplinare, dar când alegi sa umilești public un jucător este firesc acela sa îți răspundă la fel, cu dosul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează