FOTBAL  »  NATIONALA  »  IANIS HAGI

Gică Hagi a făcut scandal la TV: „Un ȘOC! Ianis e la cel mai mare club, dintre români, și nu e dorit la națională!”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 22:12 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 23:04

Gică Hagi (58 de ani) i-a răspuns lui Anghel Iordănescu, care afirmase că Hagi „și-a luat avânt” pe subiectul neconvocării lui Ianis Hagi (24), și a afirmat din nou că fiul său trebuia convocat la echipa națională pentru meciurile din această lună: „E cel mai bun tânăr de la Rangers!”

„Mai are nevoie Ianis Hagi de încredere, să apară pe o listă preliminară? În momentul de față este o certitudine. Nu pentru echipa națională, ci pentru fotbalul nostru.

Gică Hagi și-a luat avânt, dar eu cred că staff-ul tehnic al echipei naționale a analizat fiecare jucător în parte”, a precizat Anghel Iordănescu în această seară, referitor la faptul că Gică Hagi a criticat decizia selecționerului Edi Iordănescu de a-l sări pe Ianis Hagi la acțiunea din această lună.

La câteva ore distanță, a venit răspunsul lui Gică Hagi. Unul tăios, pe un ton ridicat.

Lobonț n-a uitat nici acum primul contact cu Zlatan Ibrahimovic: „Eu - fotbalist foarte bun, tu - un mare rahat!”
PROFU' DE SPORT
Lobonț n-a uitat nici acum primul contact cu Zlatan Ibrahimovic: „Eu - fotbalist foarte bun, tu - un mare rahat!”

Gică Hagi: „Edi Iordănescu mi-a arătat că Ianis nu e important pentru el”

„Îi mulțumesc lui nea Puiu că-l apreciază pe Ianis, dar unul e nea Puiu, altul e băiatul lui. Din punctul meu de vedere, nu mi-am luat viteză, așa cum a spus dânsul. Am fost destul de rațional, am spus un lucru foarte pertinent. Nea Puiu cred că cunoaște foarte bine ce înseamnă un jucător important. Nea Puiu, nu mi-am luat absolut nicio viteză.

Edi Iordănescu mi-a arătat mie personal, fost mare sportiv și manager important în România, că Ianis Hagi nu e important pentru el. 100%, poate să spună ce vrea nea Puiu. El își apără băiatul, foarte bine. Cred că nici nu gândește așa nea Puiu. Așa cred.

Ianis joacă la o echipă care a ajuns într-o finală de Europa League datorită lui, că a dat gol și a făcut diferența în Danemarca (n.r. - cu Brondby, în noiembrie 2021). Altfel Rangers nu trecea grupa! Omiteți lucruri fundamentale, care fac diferența. Ianis, în Italia, la U21 (n.r. - EURO U21 din 2019) a fost cel mai bun. Număr 10, pasator. Atunci mai sunt lucruri de spus?

Ianis este sănătos în momentul de față. În momentul lui cel mai bun, de vârf, a fost cel mai bun jucător la Rangers. Iar echipa lui nu a pierdut niciun meci, a făcut cele mai multe puncte, s-a dus în finala Europa League! Rangers nu e orice echipă, e o presiune imensă acolo, imensă!

Scuzați-mă, a demonstrat! Dar a avut ghinion. I s-a întâmplat ce s-a întâmplat și a lipsit 12 luni de pe teren. E logic să ai nevoie de același timp să revii, dar în momentul de față era pe teren. Un jucător important pentru o echipă națională sau de club e pus pe listă, e acolo! Dați-i timp să revină la ce a fost”, a transmis Hagi senior la „DigiSport Special”.

Gică Hagi: „E un șoc! Un șoc! Ianis nu e dorit!”

Hagi a continuat prin a-i bate obrazul selecționerului Edi Iordănescu, care precizase că a vorbit cu Ianis Hagi chiar în ziua în care a anunțat lista stranierilor convocați de principiu.

„A trimis mesaje, nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. E un detaliu. Au vorbit prin mesaje după ce s-a dat lista de convocare. Să citesc eu lista stranierilor fără să știu că nu sunt pe ea... E un șoc! E un șoc, vă rog frumos!

L-a anunțat că nu vine după ce a trimis lista! DUPĂ! DUPĂ! Asta e inadmisibil! Pentru că ai declarat că Ianis lipsește. Cum lipsește Ianis? Nu e dorit! Nu lipsește, dar nu e dorit acolo! E sănătos!

Un jucător despre care cred că este important, dacă e sănătos și pe teren, trebuie să facă parte minimum din lista preliminară!

Ianis joacă la cel mai mare club dintre toți jucătorii români de acum. Cel mai titrat club! Și nu că joacă, e cel mai bun tânăr jucător de acolo!

O spun cu tărie: trebuia convocat, 100%! Pentru Gheorghe Hagi, Ianis e un jucător foarte, foarte important! Dacă jucătorul român care joacă la cea mai bună echipă europeană nu e la echipa națională, avem o problemă gravă!”, a adăugat Hagi.

Ianis a făcut antrenamente cu noi 3 zile (n.r. - la Farul). Am văzut foarte bine cum e. Pentru mine, Ianis este foarte, foarte important. Cred că minimum 30 de minute poate să joace în momentul de față.

- Gică Hagi

Mai multe știri despre echipa națională: 

Mesaj tranșant pentru Edi Iordănescu: „Ce reconstrucție? N-am înțeles asta niciodată”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mesaj tranșant pentru Edi Iordănescu: „Ce reconstrucție? N-am înțeles asta niciodată”
Adio, Euro 2023! România U19, rezultat rușinos cu Norvegia la debutul în Turul de Elită
NORVEGIA U19 - ROMÂNIA U19 4-0
Adio, Euro 2023! România U19, rezultat rușinos cu Norvegia la debutul în Turul de Elită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
imgb
imgb  •  23 Martie 2023, 20:44

Bai tovarase ''rege'' am inteles c-ai abdicat si am apreciat nespus acest fapt ! Daca tot ai facut o fapta buna si apreciata de toata lumea ce-ar fi sa ne scutesti cu fostul ''printzisor'' ca avem doua meciuri grele ...lasa-ne sa ne concentram nitzel si p'orma vorbim si ne certam despre ce *** vrei tu !....Mai ales ca vad ca nici nu esti asa coerent....hai Romania..!..pacea si prietenia...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

imgb
imgb  •  23 Martie 2023, 20:43

Bai tovarase ''rege'' am inteles c-ai abdicat si am apreciat nespus acest fapt ! Daca tot ai facut o fapta buna si apreciata de toata lumea ce-ar fi sa ne scutesti cu fostul ''printzisor'' ca avem doua meciuri grele ...lasa-ne sa ne concentram nitzel si p'orma vorbim si ne certam despre ce *** vrei tu !....Mai ales ca vad ca nici nu esti asa coerent....hai Romania..!..pacea si prietenia....si mai lasa *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Kluiv
Kluiv  •  23 Martie 2023, 15:31

Feciorul tau nu joaca aproape de loc, mai multe meciuri are vecinul meu care joaca pe sintetic odata pe saptamana.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează