FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

FRF reacţionează la dezvăluirile de astăzi din Gazeta Sporturilor: "Staff-ul nu este învechit"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 aprilie 2013 17:31

Într-un comunicat remis astăzi de Direcţia Presă şi Comunicare, Federaţia Română de Fotbal a comentat dezvăluirile făcute astăzi în Gazeta Sporturilor.

"Laptopurile au fost, ce-i drept strînse, dar nu la începutul cantonamentului (adică luni), ci în preziua jocului contra Ungariei, la orele prînzului, tocmai pentru ca, în ultimele 30 de ore premergătoare meciului, fotbaliştii să fie concentraţi exclusiv la joc", se arată în comunicatul.

FRF neagă faptul că staff-ul tehnic al echipei naţionale ar fi învechit, iar discuţiile mai aprinse dintre Mutu şi Bourceanu sînt şi ele dezminţite.

"Şedinţele tehnice la care se face referire nu au conţinut nici măcar o secundă elemente de geografie. Staff-ul tehnic al naţionalei României nu este nici diletant, nici învechit, aşa cum se sugerează în articolul de faţă.

Cît despre discuţiile din timpul antrenamentelor, ele sînt ceva obişnuit la orice echipă de pe planetă, dar nu ştim să fi existat un asemenea dialog, ca acela relatat în articol, între Adrian Mutu şi Alexandru Bourceanu.", au mai informat cei de la Federaţie.

 

 

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
varanga53
varanga53  •  04 Aprilie 2013, 18:07

Nu poti sa spui "invechit" unor fiinte neanderthaliene !Pentru aceste fiinte , laptop-ul e un OZN!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează