FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. FRF se teme de o conspirație în Islanda: „Asta mă pune pe gânduri! Dă-mi voie să mă gândesc la orice”

Jucătorii României s-au testat și în țara de coronavirus // FOTO: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial +8   FOTO
Jucătorii României s-au testat și în țara de coronavirus // FOTO: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 20:32 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 21:18

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a prefațat duelul României cu Islanda și spune că se teme de testele de COVID-19 la care vor fi supuși membrii delegației noastre în Islanda.

  • Meciul dintre Islanda și România din semifinala barajului pentru EURO 2020 va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV; Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, în finală.

Jucătorii României s-au testat în București de COVID-19, dar vor fi nevoiți se facă un test și în Islanda, nu la o clinică acreditată de UEFA, ci vor fi testați la cererea guvernului islandez. Astfel, oficialul FRF se teme de o conspirație contra jucătorilor lui Mirel Rădoi.

„Guvernul islandez are alte reguli, spre deosebire de Austria. În Islanda vom fi testaţi, din nou, toţi, de către guvernul islandez. Nu are nicio legătură cu UEFA laboratorul care va prelucra testele.  Sincer, mă îngrijorează testul, dar nu pentru că vin dintr-o zonă balcanică. Faci testul, pleci de acolo la hotel şi se aşteaptă rezultatul. Dacă e vreun rezultat pozitiv, atunci începe ancheta epidemiologică.

Se spune că zona nordică e de o corectitudine ieşită din comun. Am văzut Suedia – Danemarca, l-am văzut pe suedezul ăla cu circul lui despre rasism. La fotbal nu mă convinge nimeni că lucrurile stau aşa! 

Am văzut cazul din Feroe, care are o legislaţie asemănătoare, identică pe anumite părţi. Şi am văzut ce au păţit cei de la Slovan Bratislava, descoperiți cu test COVID, care au pierdut cu 3-0. Când s-au întors acasă, s-au retestat, iar omul găsit pozitiv a fost negativ.

Atât timp cât nu este un laborator acreditat UEFA, dă-mi voie să mă gândesc la orice. Să nu fie aşa şi să fiu eu exagerat. Dar ce s-a întâmplat în Feroe mă pune pe gânduri. Până la 13 trebuie să fim apţi, dintre care un portar, ca să putem juca trebuie să fim. Eu mă gândesc, sincer, că dacă s-ar întâmpla aşa ceva să se mai facă un test, dar cu laboratorul acreditat UEFA. Eu sper să nu se întâmple”„ a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

FOTO Imagini de la antrenamentul României

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro
+4 FOTO

VIDEO Rădoi: „Să încercăm să le dăm jucătorilor ideea de a câştiga meciul în 90 de minute sau eventual în prelungiri”

Citește mai multe știri despre naționala României:

România nu exersează penalty-urile pentru baraj! Mirel Rădoi explică decizia ciudată + detalii despre căpitan

Islanda ne amenință! Joacă echipa care a făcut marea surpriză la Euro 2016: medie de vârstă incredibilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
belane
belane  •  06 Octombrie 2020, 09:57
Postat de scandautor pe 05 Octombrie 2020, 23:34

„Se spune că zona nordică e de o corectitudine ieşită din comun.” - e superbă această voit-deșteaptă ironie, felul ăsta miștocar de-a privi un sistem de gândire și acțiune net superior năclăiților Balcani. Da-da, domnule consilier, aveți perfectă dreptate, doar „se spune”, dar în realitate știți dumneavoastră că nu-i așa, „mai lăsați-ne, bre, nordicilor, cu corectitudinea voastră, că știm noi, aicea, pă maluri dâmbovițene, cum stă treaba cu adevărata corectitudine”. Să nu ne uităm la nivelul de infracționalitate din țări nordice versus înălțătoarea noastră patrie, să nu ne gândim nici măcar o clipă cum o fi aia să-ți pui problema să desființezi pușcării din lipsă de „clienți” (caz concret al Suediei), „nu, bre, las-o așea, ăia-s doar niște filfizoni care-o ard pă corectitudine, și de fapt abia așteaptă să ne ardă, să ne facă la buzunar, să ne ia la alba-neagra cu testele și să ne bage foi decupate la milimetru din Morgunblaðið în teancul de (doar aparent) coroane în fața biroului de schimb valutar...

Mai documenteaza-te ! In cazul in care nu stii una dintre acele tari nordice precum Suedia este deasupra Romaniei in ceea ce priveste rata criminalitatii - https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2020-mid&region=150&displayColumn=-1. De asemena, Bucuresti este un oras mult mai sigur decat Malmo - https://www.numbeo.com/crime/region_rankings.jsp?title=2020-mid&region=150. Suedia anilor '90 sau Suedia de la inceputul mileniului trei s-a dus demult, lucrurile s-au cam schimbat si nu inspre bine si ti-as recomanda sa lasam deoparte dialectica asta sadomasochista ca e o forma gretoasa de "virtue signaling" cum zic americanii.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează