FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ROMÂNIA. Cel mai dur verdict după eșecul cu Islanda: „E o problemă mentală! Facem pe noi de frică! Nu avem lider și jucători de valoare”

„Tricolorii” sunt criticați după meciul cu Islanda +24   FOTO
„Tricolorii” sunt criticați după meciul cu Islanda

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 07:30 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 12:33

Gabi Balint (57 de ani) a explicat marea problemă observată după duelul cu Islanda, 1-2, în barajul pentru EURO 2020: lipsa unui lider în teren.

În plus, fostul internațional s-a declarat dezamăgit și de selecționerul Mirel Rădoi, spunând că pentru meciul din baraj era nevoie de un antrenor cu experiență.

„Cred că avem o problemă mentală! Când e meci decisiv facem pe noi! Nu avem lideri și nici jucători de valoare! Noi, la națională, aveam 6-7 jucători care erau lideri prin jocul lor. În momentele grele știau să se adune. Tătărușanu nu e lider! El e un jucător tăcut în poartă. Își face treaba de a nu lua gol, dar nu se implică! 

Mi-am luat viteză după succesul cu Austria! Și eu l-am dorit pe Rădoi, dar nu are experiență. Meciurile astea decisive trebuie gândite. Doar un antrenor cu experiență poate să se gândească la ceva ce noi nu ne gândim.

Noi ne entuziasmăm că am bătut Austria și iată că am primit o palmă «Bang!». Să nu ne resemnăm, dar nici să nu ne păcălim!”, a explicat Gabi Balint în emisiunea „Digi Sport Special”

VIDEO Urmează Norvegia - România. Totul despre duelul din Liga Națiunilor

FOTO. Imagini tari de la meciul Islanda – România

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre naționala României:

Anghel Iordănescu nu îl menajează pe Mirel Rădoi: „Un selecționer n-a fost niciodată așa aproape de calificare. Poate s-a inspirat din perioada de la FCSB” + Camora, învinuit

Un membru din Generația de Aur se revoltă după meciurile naționalelor: „Rădoi și Mutu nu pot fi selecționeri!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
karolboy
karolboy  •  10 Octombrie 2020, 14:02

Suntem labil psihic,extrem de emotionali ,ne pierdem in meciuri decisive.Ce sa faca Radoi,care a trimis o echipa de atac,cu jucatori care teoretic pot dribla si care au fost sub orice critica?Inclusiv fundasii cand trebuiau sa construiasca erau impietriti de frica,numai pase inapoi.Radoi a venit cu o conceptie moderna,un singur mijlocas defensiv,presing,trebuie lasat.Despre Mutu inca nici o parere.

109905630785860
Cristian Dumitru  •  10 Octombrie 2020, 12:58

Cei doi "titani" ai fotbalului romanesc (Radoi si Mutu) s-au facut remarcati , pana acum , doar prin asa-zisele cuvantari motivationale adresate jucatorilor ! Tactic , nu au aratat NIMIC ! Rezultatele obtinute se datoreaza DOAR calitatilor unor jucatori !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează