FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Primele explicații pentru retragerea lui Ciprian Tătărușanu: „Poate nu i se pare corect să mai vină așa”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 12:34 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 13:13

Gabi Balint a analizat decizia lui Ciprian Tătărușanu de a se retrage de la echipa națională, după 1-1 cu Irlanda de Nord, în Liga Națiunilor și a încercat să motivele avute de portarul lui AC Milan.

„E dorința lui și trebuie respectată. A considerat că e momentul să se retragă. În ultimul timp nici n-a jucat și poate nu i se pare corect să mai vină la echipa națională. Chiar dacă n-a evoluat la club, el s-a remarcat la națională. Sper să mai poată juca la echipa de club pentru că au fost portari care au activat până la vârste înaintate.

Acum trebuie să-l iei pe cel mai în formă. Echipa națională n-a fost pregătită nici pentru retragerea lui Hagi la momentul potrivit. Trebuie să vină alți portari, care să se remarce. N-aș putea spune un anume portar. Trebuie să demonstreze, să joace, să aibă evoluții bune.

Până în martie avem timp să urmărim. Sunt sigur că cei de la națională vor analiza și vor urmări. Nu e nimeni de neînlocuit în niciun domeniu. Valoarea fotbalului românesc scade din ce în ce mai mult și trebuie să ne obișnuim”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ciprian Tătărușanu s-a retras de la naționala României! 

Citește mai multe știri despre retragerea lui Tătărușanu:

Tătărușanu și Silviu Lung jr. s-au retras, cine apără poarta României acum? GSP vă prezintă cele 7 soluții ale lui Mirel Rădoi

Ciprian Tătărușanu se retrage de la naționala României! Mesajul portarului: „Este timpul ca alți portari români să vină din urmă”

EXCLUSIV 3 nume propuse pentru poarta României după retragerea lui Tătărușanu: „Eu zic că nu vor fi probleme!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anti.cioban
anti.cioban  •  19 Noiembrie 2020, 13:42

Mai puneti odata clipul cu "Ibrahimovic" :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează