FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD

Balint, suprins de alegerile lui Rădoi: „Se gândește la meciul cu Germania. Stăm prost, dacă am ajuns să jucăm cu el acolo”

Gabi Balint (58 de ani) a fost surprins de echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial.
Gabi Balint (58 de ani) a fost surprins de echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 20:35 / Actualizat joi, 25 martie 2021 20:53

Gabi Balint (58 de ani) a fost surprins de echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial. 

Gabi Balint a analizat alegerile lui Mirel Rădoi și e sigur că echipa a fost făcută în perspectiva meciului cu Germania, de duminică, ora 21:45. 

Gabi Balint, surprins de echipa din România - Macedonia de Nord

„Cred că se gândește la meciul cu Germania și odihnește jucători. Sigur, trebuie luate în considerare ambele meciuri. Trebuie să avem două abordări diferite. Astăzi trebuie un joc de posesie, atac pozițional. Cu Gerrmania va fi invers, cum a fost la tineret, cu Olanda . 

Își odihnește niște jucători, dar cel mai important e să obținem victoria astăzi. Mihăilă și Pușcas sunt sigur că o să apară cu Germania, poate și Ianis Hagi. Stanciu și Răzvan Marin mi se par piese fixe. Cu apărarea stăm prost, dacă am ajuns să jucăm cu Ovidiu Popescu. Azi l-a trimis pentru că e mai ofensiv. Probabil o să apară Mogoș cu Germania”, a spus Gabi Balint, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Echipele de start din România - Macedonia de Nord:

ROMÂNIA: Niță - Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu - Marin, Stanciu - Man, Fl. Tănase, Coman - Keșeru 
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora 
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani) 

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski - Bejtulai, Musliu, Ristevski - Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski - Elmas - Pandev, Nestorovski 
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski 
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

VIDEO Tot ce trebuie știut despre România - Macedonia de Nord

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

VIDEO Mirel Rădoi și-a surprins elevii! A apărut în vestiar și a trecut direct la discurs: „Nu aveam cum să ratez victoria asta!”

FOTO De aici își trage energia? Nicolae Stanciu a surprins cu noul tatuaj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
scorpions721
scorpions721  •  26 Martie 2021, 11:50

Cu Keseru in teren am jucat cu un om in minus. Chereches e alt jucator, schimbat mult in rau. Daca joaca cu Germania nu avem nici o sansa.

buyukustun
buyukustun  •  26 Martie 2021, 00:08

Din cauza lui Maxim era sa pierdem meciul. A ratat din fata portii, iar apoi la pasa aia ratata cu calcaiul, i-a pus pe macedoneni pe contraatac, si au facut 2-2.

clod1971
clod1971  •  26 Martie 2021, 00:01
Postat de Bolon Yokte pe 25 Martie 2021, 21:41

Părerea mea e că Pușcaș și Keșeru sînt petarde la națională. Talia nu-i ajuta de loc și nici forța fizică. Pușcaș rezerva in liga a 2 engleza, și Keșeru fotbalist in Bulgaria un campionat mai slab ca al nostru. Ne trebuie atacanți -jucatori de talie in stilul lui Iacob zis Jancker,nu pitici de la echipa Albei ca zăpada!

Corect, dar de unde?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close