FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA

EXCLUSIV Gabi Torje e sigur: „De data asta batem la Belfast!” + Așteaptă să fie iar printre „tricolori”

Gabriel Torje a jucat în Irlanda de Nord - România 0-0, meci din 2015
Gabriel Torje a jucat în Irlanda de Nord - România 0-0, meci din 2015

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 08:46 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 12:18

Gabriel Torje, 30 de ani, jucătorul lui AE Larisa, are încredere în naționala lui Mirel Rădoi și spune că n-a renunțat la visul de a fi convocat iar printre „tricolori”.

  • Irlanda de Nord - România se joacă în această seară, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV;

- Gabi, ce faci, cum mai e în Grecia?
- Acum sunt bine. Am avut și eu COVID, dar o formă ușoară, fără simptome. Am stat 10 zile și acum m-am reîntors la antrenamente. Chiar acum mai e puțin și începem.

- Mai ai amintiri de la ultimul meci de la Belfast, din 2015, când am scos acel 0-0, primul punct acasă la nord-irlandezi?
- Normal, a fost un meci important, în care trebuia să nu pierdem. A fost greu, e o echipă foarte bună tactic, puternică, dar am reușit atunci să ne atingem obiectivul și să ajungem la Euro.

Gabriel Torje: „De data asta batem”

- N-am câștigat niciodată acolo, ce crezi că va fi acum?
- Va fi la fel de greu, trebuie să fim atenți, să nu le mai dăm șanse, cum s-a întâmplat pe final la București. Dar eu zic că suntem peste ei și de data asta batem! Nici ei nu trec printr-o perioadă foarte bună. E adevărat că nici noi, dar chiar și așa, nu-mi fac griji. Ne trebuie victoria asta și pentru moral, și pentru că înțeleg că mai avem șanse să revenim în urna a doua pentru preliminariile viitoare, de Mondial.

- Au fost cam multe înfrângeri anul asta și pentru noi.
- Bun, știu că toți suntem dezamăgiți, dar trebuie să le acceptăm, să învățăm din ele și să mergem mai departe. La fel și la victorii, să fim mai ponderați. Ăsta este fotbalul, mai pierzi, mai câștigi, important e să lupți. Așa cum trebuie să facă băieții și pe „Windsor Park”.

- Vor fi 1.000 de spectatori de-ai lor.
- Nu sunt așa mulți ca să pună prea multă presiune. Băieții sunt obișnuiți, au jucat cu stadioane pline, nu cred că va fi un mare handicap pentru noi.

Gabriel Torje: „Mă gândesc la echipa națională”

- Vezi vreun jucător de profilul lui Gabi Torje, care să facă diferența?
- Dacă sunt acolo, înseamnă că sunt mai buni decât mine, așa că nu-mi fac probleme. Dar la un meci ca acesta echipa e cea mai importantă, ea trebuie să facă diferența.

- Simt o urmă de regret, te mai gândești la echipa națională?
- Normal că mă mai gândesc! Și sper că într-o zi voi reveni printre „tricolori”. De ce nu? Depinde doar de mine, iar eu îmi doresc asta. Până atunci, le țin pumnii băieților!

56 de meciuri și 11 goluriare Gabi Torje la națională, pentru care a jucat ultima dată în amicalul cu Olanda (0-3) din noiembrie 2017

Știm că ne așteaptă o bătălie grea, dar suntem pregătiți să o câștigăm. Eu zic că o să batem cu 1-0 sau cu 2-0 - Alexandru Albu, debutant la națională

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România:

„Windsor Park”, teren ostil » „Tricolorii” se întorc în orașul unde n-a câștigat nici Generația de Aur!

Mirel Rădoi și Răzvan Marin, conferință de presă înainte de meciul cu Irlanda de Nord » Selecționerul vrea revanșa: „În tur a fost un rezultat nedrept”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bumix
bumix  •  18 Noiembrie 2020, 18:26

DACA SI cur mare asta MAI ARE LOC LA LOT ATUNCI NE MERITAM SOARTA ,GREU GREU DAR NICI CHIAR torje

magic4ever
magic4ever  •  18 Noiembrie 2020, 16:47
Postat de adiktedz pe 18 Noiembrie 2020, 13:22

Adevarul e ca ar avea sanse la nationala daca se mentine ritmul de U 40 de la echipa. Vedeti ce mai fac Florescu si Cocis? ei cum sunt?

Torje are doar 30 de ani,dar s-a stins repede desi incepuse cariera foarte bine...

adiktedz
adiktedz  •  18 Noiembrie 2020, 13:22

Adevarul e ca ar avea sanse la nationala daca se mentine ritmul de U 40 de la echipa. Vedeti ce mai fac Florescu si Cocis? ei cum sunt?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează