FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

GALERIE FOTO Româncele au întors toate capetele la meciul cu Franța!

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +13   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2019 12:11

Reprezentativa de tineret a României a fost numită de adversari, dar și de presa italiană drept „cea mai frumoasă națională de la EURO 2019”, însă nici româncele care au venit meci de meci în tribune n-au rămas neobservate.

Și la partida dintre Franța U21 și România U21, 0-0, în tribunele stadionul din Cesena și-au făcut apariția mai multe românce, care au eclipsat prin frumusețea lor.

Și înaintea meciului s-a lăsat cu distracție și fete frumoase la hora încinsă de români pe o pajiște în apropierea stadionului (foto).

romania2 +14 FOTO

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Soția lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
hammerfell
hammerfell  •  25 Iunie 2019, 14:03

Dupa ce autorul articolului ne prezinta preferintele sale dubioase in materie de estetica dentara (pe bune, in 5 poze din 14 a bagat acelasi subiect, asta da obsesie care vine sa contrazica insasi tema articolului, pentru ca daca erau asa multe frumuseti pe acolo nu ar fi fost nevoie de nicio repetitie, ar fi pozazt 14 diferite) incheie seria apoteotic prezentandu-ne doua fotografii cu care ramai repetent la orice fel de curs de fotografi AMATORI: nu tai niciodata capul subiectului... daca ai incadrat poza fara cap, o stergi, nu o publici in ziar!

rivaldinho
rivaldinho  •  25 Iunie 2019, 13:57

Romancele oricum sunt printre cele mai frumoase femei din Europa daca nu cele mai frumoase!

chris_bu67
chris_bu67  •  25 Iunie 2019, 13:36
Postat de bogat pe 25 Iunie 2019, 13:21

Ma rog, sunt fete dragutze dar sa nu exageram. Avem obiceiul asta de ***, e un fel de mandrie ciudata ca femeile din Romania sunt apreciate de straini de parca ar fi o marfa...Cum vine un amarasteam de pe alte meleaguri pe la noi prin tara cum sar reporterii pe el: "...da' ce parere aveti de romance? bune nu? ehe..." Sincer vorbind sunt fete frumoase cam peste tot. In plus frumusetea e data nu doar de trup dar mai ales de minte. Sunt femei cu trup frumos dar carora prostia le respira prin toti porii, sunt femei cu trup mai putin frumos pe care inteligenta le face stralucitoare. Iar o femeie frumoasa nu se imbraca sau machiaza precum o prostituata, asa cum pare sa se generalizeze pe la noi. Doi la mana mi se pare un pic desuet cu horele si populara. Suntem parca picati din trecut, inclusiv la nivel de promovare oficiala noi tot trimitem calusarii si cantereti de muzica populara. Toate popoarele au muzica si dansuri traditionale dar nu prea ii vezi pe alti europeni prezentandu-se cu asa ceva la export. De obicei oamenii danseaza pe muzica moderna daca e sa fie. Tarile *** se prezinta cu traditii, de ex ***, *** etc se mai prezinta cu dansuri si obiceiuri stravechi, asta si din cauza ca nu au nimic remarcabil din timpuri recente.

iar țările ,,civilizate''ne impun parteneriate civile și deformarea conceptului de familie,ca să nu mai spun de formatorii de opinie media--prietene,un neam,o națiune este viu prin tradiție,credință,obiceiuri populare,cultură.--cât despre treaba cu fetele,cam așa e cum ai zis și tu,s-auzim de bine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează