FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Ganea, Prunea și Răducioiu analizează adversarele României din preliminariile EURO: „Pe vremea noastră, obiectivul era calificarea din grupa asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 15:18 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 15:56

România și-a aflat azi adversarele din preliminariile EURO 2024, naționala lui Edi Iordănescu având noroc la tragerea la sorți.

Venită din urna a 3-a, România a fost repartizată în Grupa I, cu Elveția, Israel, Belarus, Kosovo și Andorra.

Edi Iordănescu se teme de o echipă venită dintr-o urnă valorică inferioară! „Ne-au spus să fim în gardă!”
PRELIMINARII EURO 2024
Edi Iordănescu se teme de o echipă venită dintr-o urnă valorică inferioară! „Ne-au spus să fim în gardă!”

Ionel Ganea, după ce a văzut grupa României în preliminariile EURO 2024

Ionel Ganea, fost participant la EURO 2000 cu naționala Angliei, a comentat grupa în care a fost repartizată trupa lui Iordănescu.

„E o grupă accesibilă. Eu sunt optimist. Am avut noroc, dar așa am zis și cu grupa din Liga Națiunilor. Nu e o grupă foarte ușoară, dar nici dificilă. E o grupă destul de bună.

Eu cred că ne luptăm cu Israel și Elveția. Dacă o să avem dificultăți cu Kosovo, Belarus și Andorra atunci chiar e o problemă. 

Pe vremea noastră, obiectivul era calificarea din grupa asta. Din punctul meu de vedere, trebuie să ne calificăm. Avem timp să pregătim până în martie. Nu prea ne-am calificat la EURO pentru că am avut mereu adversari destul de buni. Acum ne putem califica”, a declarat Ionel Ganea pentru Fanatik.

Florin Răducioiu: „Luptăm pentru locul 2”

Membru al Generației de Aur, Florin Răducioiu consideră că România poate ocupa locul 2 la finalul preliminariilor.

„Avem oarecum posibilitatea să luptăm pentru locul 2, care ne permite să mergem la Europene. Elvețienii sunt favoriți, având în vedere valoare lotului și unde evoluează jucătorii. 

Kosovo este o echipă periculoasă, iar Israelul este foarte complicată. Va fi o deplasare foarte complicată şi cu jucători foarte buni. Chiar şi Belarus ne poate încurca. Nu e simplu, dar nu este imposibil”, a precizat Florin Răducioiu pentru Prima Sport.

Florin Prunea: „Ne batem la locul 2”

Și Florin Prunea consideră că România va lupta cu Israel pentru locul 2.

„Noi și Israel ne vom bate la locul 2. E diferență mare între noi și Elveția, care are o generație de excepție. Acum e important țintarul. E important cum începem preliminariile. Este o grupă accesibilă și extrem de echilibrată”, a spus Prunea în emisiunea „Liga DigiSport”.

Citește și: 

Edi Iordănescu a luat la rând adversarele din grupa României: „Doar ce am vorbit cu delegația din Cipru, ne-au spus să fim în gardă!”

Viorel Moldovan, fericit după tragerea la sorți: „Mai bine nu puteam cădea, e o grupă accesibilă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Cormiz
Cormiz  •  09 Octombrie 2022, 22:31

@TibiSt Asta cu Ganea la naționala Angliei a ste egală cu recordul lui David popovici 4, 86 secunde la 100 m liber. Știi cum se crama asta? Neglijenta și nepăsare.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  09 Octombrie 2022, 21:12
Postat de TibiSt pe 09 Octombrie 2022, 16:22

Oare de când e Ionel Ganea cetățean UK? Că altfel nu-mi pot explica propoziția "Ionel Ganea, fost participant la EURO 2000 cu naționala Angliei"?! Pe bune?! Mai cu grijă la scris copii!

Sunt praf baietii de la gsp.

TibiSt
TibiSt  •  09 Octombrie 2022, 16:22

Oare de când e Ionel Ganea cetățean UK? Că altfel nu-mi pot explica propoziția "Ionel Ganea, fost participant la EURO 2000 cu naționala Angliei"?! Pe bune?! Mai cu grijă la scris copii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează