FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI CARITABIL

"Generaţia de Aur" a jucat pentru fetiţa lui Iosif Rotariu

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Echipa "Generaţiei de Aur" a învins o selecţionată "Politehnica Timişoara", cu scorul de 6-4, vineri, la sala "Constantin Jude" din Timişoara, într-un meci caritabil, în sprijinul fetiţei de cinci ani adoptată de fostul internaţional Iosif Rotariu.

Echipa "Generaţiei de Aur", condusă de Emerich Dembrovschi, a fost alcătuită din Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Silviu Lung, Anton Doboş, Cosmin Contra, Paul Codrea şi Iosif Rotariu.

În selecţionata "Poli", alcătuită de Ion V. Ionescu, au evoluat Ioan Timofte, Marcel Băban, Sorin Vlaicu, O.Popescu, Valentin Velcea, Adrian Stoicov, Frunză, Vlaicu, Manea, Naidin, Daminuţă şi Dancea.

Golurile câştigătorilor au fost marcate de G.Popescu (2), Hagi, Codrea, Rotariu şi Doboş. Partida, la care au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, a fost arbitrată de Ion Crăciunescu. După meci a fost organizată o licitaţie, direct în sala "Constantin Jude", cea mai mare sumă plătită pentru un tricou fiind 500 de euro. Preţul unul bilet de intrare la eveniment a fost de 10 lei.

"A fost o plăcere să ne întâlnim cu foşti colegi de la naţională şi de la Poli Timişoara. Mă bucur că toţi cei invitaţi au răspuns afirmativ şi au venit pentru Kassandra. Sper să adunăm suma de care ea are nevoie. Cu cât va pleca mai repede în Franţa, pentru a fi operată, cu atât va fi mai bine pentru ea", a spus Iosif Rotariu la finalul meciului.

La rândul său, Gheorghe Hagi le-a mulţumit tuturor celor care au venit să asiste la eveniment. "Mulţumim că au venit, pentru că au fost alături de Rotariu şi de fetiţă. Bravo lui pentru ceea ce face. Noi am făcut acel puţin ca să o ajutăm pe fetiţă să meargă mai departe", a spus Hagi.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a apreciat că gestul făcut de Iosif Rotariu este incredibil. "Ceea ce a făcut el este un gest incredibil, nu facem altceva decât să participăm la stângerea de fonduri pentru a o ajuta pe fetiţă. Ceea ce a făcut Rotariu este un lucru extraordinar. Este un moment emoţionant şi mă bucur că am putut fi prezent", a mai spus Popescu.

Toţi banii rezultaţi din vânzarea de bilete şi din donaţiile făcute cu această ocazie vor intra în contul lui Iosif Rotariu, fostul fotbalist de la Politehnica Timişoara, Steaua şi Galatasaray Istanbul, pentru a plăti tratamentul unei fetiţe în vârstă de cinci ani, Kassandra, care suferă de osteomielită şi pe care fostul jucător a înfiat-o în 2009. Fetiţa, părăsită de mama naturală şi maltratată de-a lungul timpului de bunica sa, a suferit 24 de intervenţii chirurgicale în ultimul an, însă mai are nevoie de trei operatii, pentru a fi în stare să-şi folosească mâinile şi un picior.

Sursă: Mediafax

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (2)
nesv1234
nesv1234  •  19 Iunie 2010, 00:49

Aveti tot respectul meu baieti! Adevarate caractere, adevarati fotbalisti!

gianini
gianini  •  19 Iunie 2010, 00:35

foarte frumos ceea se s-a intamplat; sunt convins ca fostii colegi ai lui roti vor contribui pt aceasta operatie cu bani, nu-l vor lasa la greu. va stimez generatie de aur! multa sanatate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează