FOTBAL  »  NATIONALA  »  CM 2020

George Pușcaș, entuziasmat de grupa de calificare la Mondial: „O grupă în care putem să ne impunem!”

George Pușcaș (stânga)
George Pușcaș (stânga)

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 10:56 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 11:54

George Pușcaș (24 de ani), atacantul lui Reading, a analizat grupa României de calificare la Campionatul Mondial din 2022, care va avea loc în Qatar. 

Pușcaș s-a declarat mulțumit de adversarele care vor ieși în calea României, însă conștientizează că România va avea un meci dificil cu Germania, campioana mondială din 2014.

George Pușcaș: „Putem să ne atingem marele obiectiv”

„Cu Germania va fi un meci greu. Nici nu mai e nevoie de descriere. Cred că avem şansele noastre în grupa asta şi trebuie să mergem încrezători să ne îndeplinim marele obiectiv. Mi se pare o grupă bună. Una în care putem să ne impunem şi să ne îndeplinim obiectivul. Ne dorim să mergem încrezători şi să putem să ne atingem marele obiectiv”, a declarat Pușcaș pentru AS.ro. 

Pușcaș nu îi uită pe islandezi, care i-au eliminat pe „tricolori” în semifinalele barjaului de calificare la EURO 2020: „Va fi un meci echilibrat care cu siguranţă va avea o motivaţie în plus pentru noi”.

Atacantul român suferă de o pubalgie în prezent, iar data la care va fi din nou apt de joc nu este cunoscută cu exactitate. Totuși, acesta ar putea reveni pe teren spre finalul anului. „Încă nu ştiu când revin. Urmez tratamentul şi sper să revin cât mai repede”, a spus George Pușcaș.

VIDEO. Aurel Țicleanu face dezvăluiri despre Mirel Rădoi, din interiorul FRF: „La 19:00 avea meci cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Marcel Răducanu, despre grupa României de calificare la CM din 2022: „Nici acum nu suntem mulțumiți?”

Grupa pentru CM 2022 provoacă prima polemică! Panduru vs Stoichiță: „Înseamnă că ești plecat de acasă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
markksson
markksson  •  11 Decembrie 2020, 03:45

De cand nationala nu mai inscrie, Pușcaș cred ca a uitat ca meciurile se joaca PE GOLURI. Il crede pe Radoi (care spune ca jucam spectaculos si ofensiv, desi nu tragem la ***, vezi Islanda) si probabil se bazeaza pe acel 3-0 fenomenal cu Norvegia. Probabil are un plan sa "dam cu C-19" prin bazele de antrenament ale adversarilor? Zona crepusculara, nu alta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  10 Decembrie 2020, 14:44

E bine ca a rămas optimist, acum sa vedem și ce face echipa sa se impună.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Decembrie 2020, 13:02

Asta a pagubit fotbalul romanesc si voi îl scoateti in evidenta ? Rusine GSP !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează