FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO George Pușcaș l-a descris pe selecționer în 3 cuvinte + Mesaj pentru fani: „Să ne susțină și când nu avem rezultate”

George Pușcaș
George Pușcaș

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 18:25 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 22:52

George Pușcaș, atacantul echipei naționale, a oferit un interviu înainte de meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia.

  • România - Irlanda de Nord are loc pe 22 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe Prima TV
  • Columbia - România se joacă pe 26 martie, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

Jucătorul lui Bari a primi o provocare în timpul interviului acordat FRF TV, și anume să-l descrie pe Edi Iordănescu în 3 cuvinte: „Determinat, luptător, inspirat”. El a vorbit și despre misiunea de la EURO 2024, și anume calificare în „optimi”.

I-a făcut echipa lui Edi Iordănescu » „11” superofensiv: „E un trio puternic la mijloc”
GSP LIVE
I-a făcut echipa lui Edi Iordănescu » „11” superofensiv: „E un trio puternic la mijloc”

VIDEO. George Pușcaș: „Începem o nouă misiune”

„Este o mândrie mare. E un nou început, începe o provocare mare. Suntem fericiți să fim din nou împreună și sperăm să aducem o nouă mândrie României. M-am obișnuit cu ideea că suntem la EURO, sunt nerăbdător să joc la EURO. Timpul zboară, au trecut 4 luni din noiembrie până acum, și mi-am dat seama că abia ce ne-am calificat și acum ne-am întâlnit din nou.

Așa vor trece lunile până în iunie. Trebuie să fim pregătiți, să fim în formă. E greu de explicat sentimentul, e cea mai mare mândrie să joci pentru România, dar mai ales să dai goluri benefice, care aduc succes României. Sunt recunoscător pentru ceea ce trăiesc. Sunt foarte prezent când sunt la națională, încerc să dau tot pentru România.

Orice gol marcat pentru România e important, indiferent că e în calificări sau în amical. Mereu când voi da gol va fi benefic pentru mine. Suporterii au mai multă încredere și noi avem nevoie de mai multă încredere.

Nu trebuie ca lumea să fie cu noi doar la succes. România a trecut prin momente grele și are nevoie de suport și când nu are rezultate. Eu sper ca acesta să fie un prim pas, iar fanii să ne susțină și mai mult”, a declarat Pușcaș, pentru FRF TV.

Pușcaș: „La EURO vrem să câștigăm fiecare meci”

„Obiectivele când venim la națională sunt victoriile. Victoria aduce unitate și încredere. Noi trebuie să mergem să arătăm fața României la fiecare meci, indiferent că e de calificare sau amical. Trebuie să fim conectați și să ajungem la EURO o familie. La EURO avem obiectiv să mergem la victorie în fiecare meci.

Dacă mergi la victorie și ai succes de la meci la meci, te poți trezi calificat. Victoriile aduc mereu o stare de siguranță. Suntem mai uniți și avem o încredere mai mare. În 2019 am avut o vară superbă (n.r. - România U21 a ajuns în semifinală la EURO), emulația de atunci s-ar putea să fie mult mai mare acum. Avem nevoie de succesul pe care l-am avut atunci.

Atunci am făcut o campanie de calificare bună, însă acum a fost și mai bună. Nu am pierdut vreun meci, am fost compacți și am avut adversari dificili. Fiecare adversar a reprezentat o provocare mare. Dar acum începe o nouă misiune. Trebuie să arătăm cum am arătat în calificări, o echipă compactă și unită”, a mai declarat Pușcaș.

Citește și:

Cine este surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru amicalele din această lună » Soție franțuzoaică, are dublă cetățenie si e pasionat de golf
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Cine este surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru amicalele din această lună » Soție franțuzoaică, are dublă cetățenie si e pasionat de golf
Pierdere pentru Edi Iordănescu: a părăsit cantonamentul României și intră la operație + Convocare de urgență la lot
ABSENȚE
Pierdere pentru Edi Iordănescu: a părăsit cantonamentul României și intră la operație + Convocare de urgență la lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Katalin266
Katalin266  •  21 Martie 2024, 10:45

Ce îmi este Pușcaș...ce îmi este Ianis ????????????????....

MaxiP
MaxiP  •  21 Martie 2024, 09:50

Sustinerea depinde foarte mult de modul in care se joaca. Ei au fost criticati, pe buna dreptate, chiar si dupa unele victorii. In momentul in care intri pe teren si nu vrei sa joci, fie din vina jucatorilor sau a antrenorului, reactiile nu vor fi pozitive. Daca Romania va arata ca in ultimul meci, cu Elvetia, din grupa de calificare, va fi sustinuta cum n-a fost de foarte multi ani. Daca va arata ca in Kosovo, turul cu Elvetia, returul cu Belarus, poate si sa bata Belgia ca sunt toate sansele sa apara critici. Ce nu inteleg ei e ca e nevoie de fotbal inainte de rezultate si nu invers, principiu enorat pe care se merge de foarte mult timp.

reddog2100
reddog2100  •  20 Martie 2024, 22:22

Mai papagalule,daca nu ai rerzultate nu ai suport.Esti platit sa ai rezultate.Tu de fapt cam esti cam platit de pomana,ca si multi altii de pe acolo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează