FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

Pique a vrut să mute meciul Spania - România! L-a sunat pe președintele Federației: „La naiba, trebuie să-mi faci această favoare orice ar fi”

Gerard Pique // FOTO: Imago
Gerard Pique // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 15:22 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 15:40

Presa din Spania continuă să publice discuțiile private dintre Gerard Pique, fundașul Barcelonei, și Luis Rubiales, președintele Federației de Fotbal din Spania. Cea mai recentă are în centru meciul Spania - România, din 2019.

După ce au fost dezvăluite mesaje audio privind mutarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită, pentru care Pique a luat un comision de 6 milioane de euro, și faptul că ibericul îi cerea lui Rubiales să fie convocat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acum au fost publicate discuții privind meciul dintre Spania și România, din preliminariile EURO 2020.

Statul vrea banii pariorilor: Guvernul plănuiește să impoziteze cu 40% câștigurile! Ce spun un specialist din industria pariurilor, un psiholog și un economist
PARIURI
Statul vrea banii pariorilor: Guvernul plănuiește să impoziteze cu 40% câștigurile! Ce spun un specialist din industria pariurilor, un psiholog și un economist

Pique a vrut să mute meciul Spania - România

 Partida jucată pe Wanda Metropolitano, din Madrid, a avut loc pe 18 noiembrie 2019, ibericii câștigând cu 5-0.

Din discuțiile publicate de jurnaliștii El Confidencial, pe contul de Twitch al statisticianului MisterChip, reiese că Gerard Pique i-a cerut lui Rubiales să mute meciul Spania - România. Motivul? Pe 18 noiembrie debuta faza finală din Cupa Davis, la Madrid, turneu în care Gerard Pique este implicat prin firma sa, Kosmos Holding.

„Rubi, trebuie să vorbim despre ceva ce e foarte important pentru mine. La naiba, trebuie să-mi faci această favoare orice ar fi.

Luni, 18 noiembrie, e meciul Spania - România, pe Wanda. Tot atunci începe Cupa Davis, în Madrid. O să fie inaugurarea. În plus, o să cânte Shaki (n.r. - Shakira), nevasta mea. O să fie un show, iar seara o să fie meciuri. Dacă o să fie Spania - România pe Wanda, la naiba, o să ne mâncăm unul pe celălalt. Ne sabotăm.

Eu nu știu care e calendarul și dacă putem să-l mutăm duminică. Ar fi perfect așa. Să ne uităm la calendar. Știu că nu ați început încă să vindeți bilete, așa că ați putea să-l mutați. Să ne uităm dimineața, cu calm”, spune Gerard Pique.

„OK. Eu mă uit să vadă dacă e posibil. Nu știu dacă se poate. Dacă e posibil, vom încerca să mutăm meciul. Te îmbrățișez, Geri. Ai grijă de tine”, a fost răspunsul lui Rubiales.

În final, partida nu s-a mutat. Meciul s-a jucat pe 18 noiembrie, iar Spania a câștigat cu 5-0.

Citește și: 

Cagliari îl vinde doar la jumătate de preț pe Răzvan Marin. Clauzele din acordul cu Empoli

Pus pe lista neagră la PSG, Neymar e așteptat la alt club uriaș din Europa: „Trebuie să vină aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
petschovschi
petschovschi  •  29 Iunie 2022, 16:13

Mi-e greu să cred într-o astfel de discuție. Atît Rubiales, cît și Pique, știu sigur că data meciurilor din preliminarii e decisă de UEFA cu mult timp înainte (meciul acela s-a jucat în noiembrie, la finalul preliminariilor, deci data meciului se știa de cel puțin un an). Mai mult, federațiile naționale au un termen limită pînă la care pot stabili stadionul care va găzdui un meci. Deci, era imposibil pentru Rubiales să schimbe data meciului (și chiar stadionul, depinde de momentul discuției).

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Iunie 2022, 16:06

Asta e mai degraba agitator si combinator decat fotbalist

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Iunie 2022, 15:50

da...foarte interesant ...ne aducem aminte cu placere de acel meci ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close