FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Ianis Hagi, după golul carierei: „Cu ce să ne lăudăm?! Sunt trist”

Germania - România 2-1 | Ianis Hagi, marcatorul „tricolorilor” de la Hamburg, e dezamăgit de eșec, chiar dacă naționala noastră a evoluat admirabil contra unei superputeri. +44   FOTO
Germania - România 2-1 | Ianis Hagi, marcatorul „tricolorilor” de la Hamburg, e dezamăgit de eșec, chiar dacă naționala noastră a evoluat admirabil contra unei superputeri.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 00:01 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 00:13

Germania - România 2-1 | Ianis Hagi, marcatorul „tricolorilor” de la Hamburg, e dezamăgit de rezultatul final, chiar dacă naționala noastră a evoluat admirabil contra unei superputeri.

„Plecăm de aici fără niciun punct, obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. Normal că sunt dezamăgit! Când ai 1-0 la pauză, te gândești să ții de scor, să joci pe contraatac, să marchezi iar, după o fază fixă. Am avut șanse, dar n-am mai marcat. 

Când vii într-o deplasare de acest gen, e greu să scapi fără gol. Din păcate, am luat acel gol din fază fixă, golul doi, și am pierdut. Suntem triști, însă cred că avem un meci important luni și trebuie să ne concentrăm pe Armenia. 

CE GOL! Ianis Hagi a stricat recordul Germaniei, după ce a umilit un fundaș de la Chelsea. Gestul făcut imediat după reușită
GERMANIA - ROMÂNIA
CE GOL! Ianis Hagi a stricat recordul Germaniei, după ce a umilit un fundaș de la Chelsea. Gestul făcut imediat după reușită

Suntem o generație nouă, venim mulți jucători tineri la lot, ușor, ușor grupul devine mai puternic. Să stăm să ne lăudăm acum că am pierdut doar la un gol cu Germania, putem, dar depinde totul de rezultate, calificări. Avem foame de rezultate. Chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică, putem să ne și apărăm, am arătat-o în seara asta”, a declarat Ianis la ProTV.

Păstrăm șanse pentru baraj

România mai are de disputat 3 partide, din care, teoretic, ar putea scoate 9 puncte. Primul este cu Armenia, în Ghencea, un duel crucial în ecuația calificării! Mai întâlnim până la finalul campaniei Islanda și Liechtenstein. Simplificând calculele, dacă Germania ar câștiga toate partidele, iar „tricolorii” ar aduna 9 puncte din celelalte 3 meciuri, suntem calificați la baraj.

Calcule și scenarii în grupa României, după Islanda - Armenia și Liechtenstein - Macedonia de Nord
Grupa J
Calcule și scenarii în grupa României, după Islanda - Armenia și Liechtenstein - Macedonia de Nord

Clasamentul LIVE din grupa J:

+40 FOTO
Ianis Hagi, după golul carierei: „Cu ce să ne lăudăm?! Sunt trist”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Germania - România 2-1

  • Au marcat: Gnabry 52, Muller 81 / I. Hagi 9
  • În minutul 5, arbitrul Cakir a dictat inițial penalty pentru nemți, după un duel între Werner și Burcă. Decizie greșită, reparată apoi cu intervenția VAR.
  • Andrei Burcă a ieșit accidentat în debutul părții secunde. Locul său a fost luat de un alt fotbalist de la CFR, Cristi Manea.
  • Rădoi a ales să folosească împotriva nemților un sistem cu 3 fundași centrali, fără niciun închizător veritabil.

România: Niță - Rațiu, Rus, Chiricheș, Burcă, Toșca - Hagi, Stanciu, Marin, Mihăilă - Pușcaș
Rezerve: Vlad, Aioani, Manea, Albu, Ivan, Cicâldău, Maxim, Bancu, Keșeru, Cordea, Mitriță, Moruțan
Selecționer: Mirel Rădoi

Germania: Ter Stegen - Hofmann, Sule, Rudiger, Kehrer - Goretzka, Kimmich - Gnabry, Reus, Sane - Werner 
Rezerve: Leno, Schlotterbeck, Ginter, Havertz, Muller, Musiala, Klostermann, Neuhaus, Adeyemi, Raum, Wirtz
Selecționer: Hans Flick

Stadion: Volksparkstadion (Hamburg) / Capacitate: 57.000 locuri
Arbitru: Cüneyt Çakır / Asistenți: Bahattin Duran, Tarik Ongun (toți din Turcia)

VIDEO Suporterii români la Hamburg

Citește mai multe știri de actualitate:

5 milioane de euro ar fi fost canalizate spre Dinamo din paradisuri fiscale » Dezvăluiri din „Pandora Papers”

„Salariul de la Sepsi e mai mare decât la Craiova?” » Bergodi a început să râdă la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Octombrie 2021, 12:58

...ne am saturat de nepotisme si de comentarii partinitoare ...din aceasta cauza mu batem pe nimeni important ...dar ne credem zmei ...ianis hagi chiar nu i bun de nimik...

1948forever
1948forever  •  09 Octombrie 2021, 10:48

e trist ca jucati in templul comunist al fotbalului romanesc...asaa a ajuns ghencea. ghencea va fi ce a fost cand se va intoarce Steaua acolo!

torque07
torque07  •  09 Octombrie 2021, 09:40

Eu nu inteleg niste lucruri din meciul asta. Vad doar articole de lauda desi am pierdut aparandu-ne cu 5 fundasi si nu am reusit in nici o faza sa legam mai mult de 4 pase. Am iesit doar cu mingi lungi pe atacanti. 30-25% posesie si cu noroc am iesit doar cu doua goluri primite. Intradevar asta e tactica ce ni se potriveste, avand in vedere valoarea jucatorilor. Ceea ce facea si Piturca. Aparare si contraatac. Dar sa ne laudam ca ne-am aparat 90 min, mi se pare absurd. Si vad ca lumea inca are ceva cu Hagi. Baiatul asta a sters din rusine, ne-a dat speranta pt 50min ca putem scoate un egal, s-a luptat pt fiecare minge atat in faza ofensiva cat si in cea defensiva. A bagat piciorul, s-a daruit si a alergat fara sa se menajeze. Si cred ca e unul din cei mai buni de ieri alaturi de Chiriches. Asta ca sa confirme cerebelul ingust a romanului care are o frustrare cu numele Hagi si indiferent de ce ar face tot nu e bine. Uitati-va la darts mai bine. Nu la fotbal, poate va mai trec frustrarile.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează