FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Mesaj categoric după prestația României contra Germaniei: „Asta trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”

FOTO: Imago +44   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 10:34 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 10:53

România a pierdut la limită meciul din Germania, 1-2, după o prestație foarte bună a „tricolorilor” pregătiți de Mirel Rădoi. 

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

La finalul partidei de la Hamburg, Mihai Stoichiță, șeful Comisie Tehnice a FRF, a lăudat modul în care selecționerul Mirel Rădoi a pregătit partida și s-a declarat bucuros de evoluția jucătorilor, fiind sigur că s-ar fi putut obține un rezultat mai bun.

Mihai Stoichiță, laudă prestația României cu Germania: „Am dat semne că putem deveni o echipă bună”

„Suntem mândri de cum au jucat, de cum s-au dăruit și de organizarea de joc. Din ce am văzut, mi s-a părut cea mai logică treabă pe care putea să o facă. Avem mult mai multe șanse jucând reactiv, cu realizări și în atac mult mai consistente. Trebuie să fim mult mai atenți. Bravo lui Mirel! Este meritul lui, dar și al jucătorilor, pentru dăruire.

Poate, dacă eram mai atenți la finalizare, puteam să scoatem mai mult din meciul ăsta. Asta este. Am dat semne că putem deveni o echipă bună. Nu ca Germania, dar măcar să fim competitivi în Europa.

Dacă eram mai atenți la finalizare și am fi făcut noi 2-1, nu știu dacă am fi câștigat meciul, dar nu am fi pierdut. Nu poți să spui că nu am ajuns la poartă, dar conștientizarea faptului că doar prin organizare putem să redevenim ce am fost odată trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Când ai jucători în față cu viteză foarte bună, e normal să-i pui în valoare. Dacă eram puțin mai inspirați, am fi putut marca, dar meciul a trecut și trebuie să ne gândim la Armenia, să câștigăm acel meci
- Nicolae Stanciu, mijlocaș România

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

Citește și: 

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”

Calcule și scenarii în grupa României, după Islanda - Armenia și Liechtenstein - Macedonia de Nord

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  12 Octombrie 2021, 13:46

Nu a fost rau. Trebe sa tinem cont ca meciul nu s-a desfasurat la Marasesti!

rumunek
rumunek  •  09 Octombrie 2021, 16:18
Postat de reteleanu pe 09 Octombrie 2021, 11:13

bai, "mesajul categoric" pe care voi, ziar de sport, trebuie sa-l dati este: "TOATA LUMEA PE STADION LUNI!". ca altfel iarasi retraim meciurile cu irlanda de nord, slovenia...

Toți dar vaccinați și chiar așa, maxim 50%! Că Ianis nu e Neuer și nici Muller.

immobiliarul
immobiliarul  •  09 Octombrie 2021, 11:51

Am fost un aprig contestatar al lui Radoi. Dar aseara mi-am schimbat impresia. Aseara am fost pe stadion si am vazut o asezare foarte buna a baietilor in teren, o coordonare excelenta a fundasilor pe linia de fund, ma uitam la Sane, Werner si Gnabry cum trebuiau mereu sa faca un pas inapoi ptr ca ai nostri (cei 5 de pe linia de aparare) avansau ,,in corpore,,. Dupa ultimele meciuri ale Germaniei, ma asteptam la un lejer 5,6,7 -0. Dar uite ca Radoi i-a suprins.De data asta Respect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close