FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

„Tricolorii” au încins spiritele în tabăra nemților » Hansi Flick și-a criticat direct un jucător: „Uneori e paralel!”

Hansi Flick (56 de ani), selecționerul Germaniei, a fost nemulțumit de modul în care Timo Werner (25 de ani) a evoluat în victoria cu România, scor 2-1.
Hansi Flick (56 de ani), selecționerul Germaniei, a fost nemulțumit de modul în care Timo Werner (25 de ani) a evoluat în victoria cu România, scor 2-1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 22:46 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 22:52

Hansi Flick (56 de ani), selecționerul Germaniei, a fost nemulțumit de modul în care Timo Werner (25 de ani) a evoluat în victoria cu România, scor 2-1.

Transferul la Chelsea nu i-a priit lui Timo Werner. Atacantul neamț s-a consacrat drept unul dintre „ratangiii” din Premier League, iar acest lucru îl urmărește și la echipa națională. Hansi Flick l-a criticat într-o conferință de presă susținută după victoria cu România, din preliminariile Campionatului Mondial.

Hansi Flick, nemulțumit de Timo Werner

Werner a fost alegerea lui Flick pentru postul de vârf, în fața unei linii de 3 jucători rapizi, Sane, Reus și Gnabry. Fotbalistul lui Chelsea a fost mereu în contratimp înaintea pasei decisive, așa că Flick l-a înlocuit în minutul 67 cu Muller. Starul lui Bayern a fost cel care a marcat golul decisiv.

„Werner este capabil să deschidă spații pentru colegi, să recupereze mingi sus și să elibereze jocul. Dar nu are poziționarea potrivită. 

De multe ori a fost paralel cu Serge Gnabry și cu Leroy Sane, când aceștia erau în posesia mingii. Trebuie să mai lucrăm la acest aspect”, a spus Hansi Flick, potrivit Sports Illustrated.

Hans-Dieter Flick, după Germania - România 2-1: „Au înscris un gol foarte frumos”

„Sunt fericit că am câștigat meciul, mai ales că am făcut-o cu o evoluție și o atitudine care inspiră. După ce primești un gol trebuie să revii, să dai dovadă de forță, și am făcut asta.

Mereu mă enervează să primim goluri. Am fost aproape să primim un penalty, apoi am încasat un gol. Nu a fost ușor să acceptăm asta. La golul lor eram om la om în defensivă. Un număr 6 trebuie să stea acolo, să acopere, dar trebuie să spunem că a fost un gol foarte frumos. 

Echipa a dat totul, fanii ne-au împins. În final, am meritat să câștigăm împotriva unei echipe care s-a apărat foarte jos”, a spus Flick pentru RTL.

VIDEO Jean Vlădoiu a apreciat prestația „tricolorilor” în Germania: „Un meci echilibrat, chiar dacă diferența de valoare e mare”

Citește și alte știri despre Germania - România 2-1:

Ianis Hagi, la 24h după golul cu Germania: „România, ne vedem luni în Ghencea!”

Marius Șumudică, impresionat de doi „tricolori” după meciul cu Germania: „O să ajungă departe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează