FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Marius Șumudică, impresionat de doi „tricolori” după meciul cu Germania: „O să ajungă departe!”

FOTO: Imago-Images +44   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 20:09 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 23:03

Marius Șumudică (50 de ani) a lăudat modul în care Mirel Rădoi (40 de ani) a abordat meciul din Germania, pierdut de „tricolori” la limită, scor 1-2. 

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Marius Șumudică, proaspăt instalat la Yeni Malatyaspor, a apreciat atitudinea curajoasă a „tricolorilor” și este optimist înaintea partidei cu Armenia. 

Marius Șumudică, după Germania - România 2-1: „Îl felicit pe Rădoi!”

„Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut, un sistem cu 5 fundași. Din păcate nu am putut urca foarte mult în benzi cu Toșca și Rațiu, nu ne-au permis. Îl felicit pe Rădoi, mi-a plăcut foarte mult. Cred că este unul dintre cele mai bune meciuri ale naționalei din ultimii 6-7 ani. Gândiți-vă ce ar fi însemnat un gol marcat de Pușcaș, a avut două ocazii. 

A fost o strategie foarte bună. Acum trebuie să atace, să schimbe și să câștige meciul cu Armenia. Eu cred în Mirel! Am spus mereu că e un antrenor bun. A imprimat o altă filosofie. 

Nu am văzut de mult o echipă atât de curajoasă. Am avut momente cu pressing avansat. Înseamnă mult pentru imaginea fotbalului românesc”, a fost analizată lui Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”.

Mihăilă și Rus, remarcații lui Marius Șumudică după Germania - România 2-1

„Mihăilă o să crească foarte mult, cred că i-a prins bine această mutare în Italia și o să ajungă departe. Pușcaș a fost izolat, cu fundași puternici lângă el. Dar peste ce mă așteptam eu de la el.

Mi-a plăcut foarte mult Rus. Am câștigat un fundaș central. Chiricheș a jucat foarte bine și el. Evit să vorbesc despre celălalt fundaș central (n.r. Burcă, de la CFR)”, a spus Șumudică.

Fundașul la care Șumudică se referă în finalul intervenției este Andrei Burcă. În perioada petrecută de antrenor la CFR Cluj, apărătorul a fost permanent accidentat. 

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

Citește și alte știri despre Germania - România 2-1:

Ianis Hagi, elogiat de un rival după golul de la Hamburg: „Face exact ce ne obișnuise tatăl său!”

Cele 6 schimbări gândite de Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia. Cum arată echipa probabilă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  10 Octombrie 2021, 08:22

Mai terminati cu acest personaj, de credeti ca a fost dat afara de la CFR???Nu vedeti ca vorbeste de rau si barfeste pe toata lumea? Are probleme de comportament, nu se poate abtine si va avea necazuri peste tot..Plus nu este un exemplu bun pt jucatori.

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  10 Octombrie 2021, 06:57

Cine e sumudica asta ca sa-si dea cu parerea? Ce rezultate a avut el de isi permite sa comenteze? Locul n-șpe in Turcia, eliminat din cupe….

niciolaie
niciolaie  •  10 Octombrie 2021, 00:04

GSP, totuși de de insistați cu vârstele? Șumudică (50 ani) și Rădoi (40 ani). Parcă e site de matrimoniale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează