FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

Cele 6 schimbări gândite de Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia. Cum arată echipa probabilă

Mirel Rădoi // foto: Imago Images +44   FOTO
Mirel Rădoi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 14:20 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 14:21

Pentru meciul de luni cu Armenia, crucial pentru accesul în play-off-ul CM 2022, Mirel Rădoi va opera câteva schimbări în echipă față de întâlnirea cu Germania, pierdută vineri seară, la Hamburg, scor 1-2. Unele forțate de accidentări, altele din raționament tehnico-tactic, care să se plieze pe sistemul ofensiv pe care îl va folosi, adică 4-3-3. Este de presupus că vor fi cel mult șase modificări.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Cu siguranță, Rădoi va renunța la un fundaș central. Cum Burcă și Nedelcearu acuză probleme medicale, Rus, care a avut o prestație foarte bune cu Germania, pare principala alegere pentru a face pereche cu Chiricheș în centrul apărării.

„Burcă are şanse mici să joace în următoarea partidă, să vedem dacă Nedelcearu va reveni... Dar să nu uităm că îl avem pe Chiricheş, pe Toşca, pe Adi Rus şi la urgenţă poate să joace şi Manea fundaş central. La fel putem apela şi la Dragoş Nedelcu sau la Albu”, a afirmat Mirel Rădoi la conferința de presă susținută după meciul cu Germania.

Cum poate arăta primul „11” al României cu Armenia

Pe benzi sunt șanse mari să apară Manea și Bancu, fundași cu aport ofensiv mult mai bun decât Rațiu și Toșca. La mijloc, revine Nedelcu, suspendat cu Germania, iar Rădoi poate alinia formula care a dat randament luna trecută în meciurile cu Islanda (2-0) și Macedonia (0-0): Stanciu, Nedelcu, Cicâldău.

În atac, mai mult ca sigur, Keșeru îi va lua locul lui Pușcaș. Atacantul de la FCSB se pretează mai bine jocului combinativ pe care îl pregătește Rădoi pentru a desface defensiva Armeniei. Mihăilă, titular 60 de minute cu Germania, vine după o perioadă de accidentare, și este de presupus că Rădoi va introduce în stânga un jucător cu forțe proaspete, Mitriță sau Maxim.

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Armenia: Niță – Manea, Rus, Chiricheș, Bancu – N. Stanciu, Nedelcu, Cicâldău – I. Hagi, Keșeru, Mitriță

Teoretic, România este la mâna ei pentru a termina grupa pe locul 2, dar practic depindem și de Germania. „Le-am spus jucătorilor că urmează trei finale în care depindem doar de noi. Şi aici s-ar putea să avem o problemă pentru că în momentele decisive nu am reuşit să facem ceea ce ne-am dorit. Acum noi trebuie să vedem cum facem să îi recuperăm pe jucători din punct de vedere mental, nu fizic. 

Fizic nu avem probleme, la mental trebuie să lucrăm în următoarele zile. Urmează trei partide, trei finale şi, indiferent de locul pe care suntem acum, dacă le câştigăm terminăm pe locul doi. Şi în mod logic, Germania să câştige partidele ei”, a precizat Rădoi.

Brigada de arbitri delegată la România - Armenia 

FIFA a delegat brigada de arbitri care va conduce meciul din Ghencea. Toți cei 6 oficiali provin din Italia, la centru fiind Daniele Orsato, arbitrul care a condus finala Ligii Campionilor din 2020, dintre PSG și Bayern Munchen.

Orsato a mai condus un singur meci al României, o înfrângere cu Suedia de la București, scor 0-2, din preliminariile pentru EURO 2020, potrivit frf.ro. El a fost la centru și la partidele unor cluburi din România, FCSB - Manchester City 0-5 (sezonul 2016/2017), Petrolul - Dinamo Zagreb 1-3 (sezonul 2015/2016) și Manchester United - CFR Cluj (sezonul 2012/2013).

Daniele Orsato va fi ajutat de assitenții Alessandro Giallatini și Giorgio Peretti, în vreme ce al patrulea oficial a fost ales Luca Pairetto. În camera VAR vor lucra Maurizio Mariani și Giacomo Paganessi.

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

Mai multe știri despre echipa națională:

Interes major pentru România - Armenia » Câte bilete mai sunt disponibile în Ghencea

Calcule și scenarii în grupa României, după Islanda - Armenia și Liechtenstein - Macedonia de Nord

Andrei Ivan, luat la rost după Germania - România: „Am murit frumos, dar tot morţi suntem. Toată munca se anulează din cauza acestei iresponsabilități”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
4774403515910795
Istvan-Lorinc Pakurar  •  10 Octombrie 2021, 12:59

Nu cred ca am jucat bine cu nemtii. Mai degraba ne-am aparat binisor! Adica mult mai bine decit in alte ocazii.

sbon
sbon  •  10 Octombrie 2021, 11:08
Postat de Danut Pandaru pe 09 Octombrie 2021, 22:18

Ce mama naibii sa caute Maxim in primul 11?! A vazut toata galaxia ce petarda a fost din momentul in care a intrat si pana la ultimul fluier!!! 0 barat!!!

Bine că joacă Stanciu care de câteva calificări nu face nimic, mai și ne îngroapă, la primul gol al nemților de la ga el a a înscris, sau Keseru din 10 ocazii poate baga un gol

1153585434658217
Danut Pandaru  •  09 Octombrie 2021, 22:18

Ce mama naibii sa caute Maxim in primul 11?! A vazut toata galaxia ce petarda a fost din momentul in care a intrat si pana la ultimul fluier!!! 0 barat!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează