FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / 35 de imagini cu durerea „tricolorilor” mici! Ionuț Radu și compania au plâns pe teren, dar au fost încurajați de suporteri

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +34   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 22:04

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Naționala de tineret a României a pierdut semifinala cu Germania U21 de la Campionatul European, scor 2-4, iar la final jucătorii au izbucnit în plâns.

Suferința exprimată de elevii lui Mirel Rădoi a fost surprinsă în 35 de imagini realizate de fotoreporterul Gazetei, Raed Krishan.

„Tricolorii” mici au plâns după fluierul final, dar au fost încurajați de cei aproape 15.000 de suporteri români: „Suntem mândri de voi!”

Jucătorii au dat apoi o tură de stadion și le-au mulțumit, la rândul lor, fanilor care i-au încurajat și în cele trei meciuri din grupe.

„Când am intrat la cabină am vorbit între noi și am zis să intrăm la fel pentru a mai înscrie un gol, dar oboseala și-a spus cuvântul. Voiam să ajungem în finală. Pentru suporteri în primul rând. E un regret că n-am ajuns în finală, dar avem și o bucurie că am ajuns până aici.

Da, am plâns și eu. E normal să suferi după un asemenea meci. Turneul a fost foarte frumos pentru mine. E un sentiment unic să îmbraci tricoul naționalei la un turneu final”, a declarat Dennis Man.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
blatistu49
blatistu49  •  28 Iunie 2019, 16:11

hai ba lasati o mai moale atit ANGLIA ci si FRANTA au venit cu loturi adunate sa faca prezenta fara ce i mai buni jucatori sunt jucatori de mare perspective de la CITY LIVERPOOL SPURS care na u f lasati de cluburi facem atit tam tam si FRANTA iar in aceeasi situatiejucatorii importanti na u fost selectati nu aveam nici o sansa de veneau cu staruri

caminero
caminero  •  28 Iunie 2019, 15:30
Postat de Nelu Ghencea pe 27 Iunie 2019, 23:10

Fara "Puscas " , Era 4-0 . S-ai Pupati "Talpile" Ca Pt. "IISUS" . Si Fara "EL" Erati La Plaja De Mult ; Sa Va Inecati In Marea "Neagra" Are "3 " Clase Peste Toti . Punct Si De La Capat .

Sună la 112 și cere o carte de gramatică și ortografie. Poate fi chiar și Dicționarul Ortofagic, Ortopedic și Moftologic (DOOM), cum ai zice tu.

1504004369616500
Florea Virgil  •  28 Iunie 2019, 13:45

Unicul „plus” pe care nemții l-au avut ieri față de băieții noștri a constat în experiența unor meciuri de tip KO. Rădoi poate că n-a reușit suficient să imprime în psihicul lor ideea de „ori la bal, ori la spitial” în urma acestui tip de meci. Jucând doar meciuri de tip campionat Radu și ai lui n-au reușit să se monteze pentru meciul eliminatoriu. Și, de aici, jocul făcut în cea de-a doua repriză. Pe care nemții l-au speculat profesionist. La pauză ei erau deja cu bagajele făcute și nu mai sperau. Noi le-am oferit calificarea în finală. Din păcate scorul este cel care va rămâne, nu calitatea jocului, în sine.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează