FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // VIDEO Ionuț Radu, discurs de lider după eliminare: „Știți cu ce rămânem după acest turneu?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2019 09:32

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Căpitanul Ionuț Radu a transmis un mesaj emoționat după meci.

  • Finala Euro 2019 se joacă duminică, de la 21:45, între Germania și Spania.

Ionuț Radu, recunoscut pentru discursurile pe care le ține în vestiarul naționalei, a ales de data asta altă cale pentru a-și face „auzite” trăirile. Portarul celor de la Genoa a scris un mesaj pe facebook.

„Nu s-a terminat cum ne-am dorit, am fi vrut mai mult, adică totul pentru că așa suntem noi. Atât s-a putut, din păcate. Eu sunt sigur că vom mai trăi astfel de veri, vom lupta și ne vom bucura din nou împreună.

Cu ce rămânem după acest turneu? Cu mândria că v-am avut alături de noi și că împreună ne-am simțit invincibili. Am privit fiecare adversar în ochi cu mândrie, i-am arătat că nu ne temem, l-am facut să simtă că România e puternică! Am spus la început ca România va uimi la acest turneu. Așa a fost, dar am realizat asta împreună. Atunci cand am simțit că nu mai putem, am primit energie de la voi. Am jucat toate meciurile cu inima! Ne-ați facut sa ne simțim eroi, dar nu știți că fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi.

Un capitol din cartea de istorie s-a încheiat azi, dar urmează altul și apoi altul. Nu ne vom opri aici, vă promitem asta! Suntem România și nu există adversar mai mare decat visul nostru: dorința de a face performanță! Aveți încredere!”, a scris Ionuț Radu pe facebook. 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

ROMÂNIA U21 // Anonimii din spatele eroilor » Cine sunt antrenorii care i-au descoperit pe „tricolori”: „Scoateți-i! Arătați-i! Spuneți-le numele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
klauz
klauz  •  28 Iunie 2019, 17:10

Portarul asta e cam vorbaret ... Si dupa ce a luat patru goluri intr-un meci are texte si-l mananca limba...

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  28 Iunie 2019, 14:50

E clar ca ne-am depasit conditia la acest Euro. Ca am fi vrut mai mult, ca s-ar fi putut mai mult, e alta discutie. Insa daca privim diferentele dintre noi si Germania (noi 16-17 milioane, ei vreo 80, noi infracstructura cum o stim, ei o infrastructura aproape perfecta la toate nivelurile, noi cu micul smen si cu manelismul, ei cu munca si seriozitatea, etc) vom vedea ca ceea ce a realizat echipa de tineret tine de domeniul miracolului. E drept ca in cateva meciuri am avut si sansa, care s-a intors in meciul cu Germania, pe undeva in mod corect. Mirajul finalei si al titlului ramane, dar acum stim ca putem sa incercam mai mult cu o alta generatie cladita pe structura si ramasitele celei actuale. Golurile primite cu Germania nu i se pot imputa lui Radu. Hagi nu trebuia sa faca acel fault, dar si fara el, cred ca nemtii tot ne-ar fi batut. Au fost mult mai buni in repriza a doua. Cu un 3-1 l a pauza, poate altfel se scria istoria.

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Iunie 2019, 13:58

Un discurs foarte frumos.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează